Квото кажат Нико и Гери- съм за! За мен единствено отпада възможността да си върна билета- изгладувал съм си го! Иначе най- добрата врътка е да идем и на двете въпреки, че от РОМънския концерт нищо няма да разберем щото ще сме смазани.
И апелирам по темата да пишат само хора които са на 1000000% сигурни за да не се получава бе ае и на двете ма аз нема да идвам.
jimiianev Wrote:от РОМънския концерт нищо няма да разберем щото ще сме смазани.
Айде, айде, няма ти да ги изнасяш тия концерти

Нищо не се знае! Надявам се поне за писането да сте съгласни
Супер се наглася това с двете дати. Аз лично съм и за двете /няма да се оскъпи толкова да минем и през Румъния/, но в момента не съм 100% сигурна. Утре ще водим дребосъчето по едни доктори и ще знаем повече как ще сме с финансовите разчети за натам.
Естествено, че съм и за двете дати. :rockdevil:
По принцип румъния ни излиза по евтино пък и тези които нямат международен паспорт ще минат по тънко без да трябва да си вадят нов!

Но идеята за двете дати също ми допада само зависи ние или групата ще сме по смазани и изтрещяли.....вероятно ние(да не говорим за тези които на следващият ден са на работа

!

Групата има тренинг и туко виш на следващият ден изникне и дата София и ще ни стане егати убиииственото турне 3 in 1!:rockdevil:
stiff Wrote:Айде, айде, няма ти да ги изнасяш тия концерти 
Всвички знем че Джими може да смени Dave Murray
Сега сероизно .. Чакам утре да разбера колко по скъпо ще е със Румъния
Проблемът сега че много хора ще скубнат само към румъния и можем и един рейс да не напълним което ще е лошо
Лично и аз и гери сме и за двата ...
Искам дамо да обърна внимание на нещо В румъния Мейдън ще свирят на
Паркинг на Мол.... и вече почвам да мисля че някой ден ще ги видим я на площад в Ловеч или на стадион в Kаварна

........Парите праат всичко
абе и аз съм навит за 2-те, ама незнам дали ще събера парите. ако не мога да събера за 2-те, съм по навит в момента за Румъния.....
Аз също съм "ЗА" двете дати.
Нека ви светна за нещо хора, ако не сте се светнали вече вие де...
Значи тези, които нямат възможност да прусъстват и на двете дати нищо не им пречи да отидат на едния концерт да речем Румъния, пък докато тече концерта в Унггария и останалите го гледат, той да се разходи и разгледа градчето. Същото важи и обратното, ако ги е гледал в Унгария и не може да ги гледа в Румъния, докато ние ги гледаме в Румъния той разглежда забележителностите. Погледнато реално тези, които нямат възможност за 2-та концерта, гледат единия и получават бонус еднодневена екскурзия.
Така погледнато мисля,че ще има повече навити. Днес или утре ще ни кажат колко евентуално ще бъде оскъпяването, а и се свързахме с организатора и сега ще му зададем някой въпроси. Ако успеем може би ще можем и да уредим някои екстри, или някои иизненади. Няма да ги издавам защото нищо не се знае още, а искам да е изненада ако стане в последствие.

Ох много вълнение много нещо поне така не мисля за лошото, което ни достигна...

ad: