Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Унгария и Румъния.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Последното шоу ще е във Валенсия, на 21 август. така като гледам, май наистина ще се ходи на Sziget.:rockdevil:
Morticia Dickinson Wrote:Тея дни ще попитаме за оферта за автобус.

някакво развитие, по този въпрос? защото вече нямам търпение да идва август месец :rockdevil: .
гледах в сайта на фест-а, че билети в България могат да се купят чрез Ивентим. някой знае ли, нещо повече по въпроса?
Как смятате дали да не направим една нощувка там? Все пак на някой от нас тва ще ни е морето.
P.S: Имам нова MAIDEN придобивка!
Има много сериозни слухове че Maiden ще свирят на някакъв фестивал това лято в Милано
Така значи, след мноого преговори достигнахме до следните неща:

1.Ще гледаме Мейдън на Зигет
2.Най-вероятно ще пренощуваме там.Предвид,че концерта е в събота имаме отличната възможност да направим плаж и да разгледаме града, и на другия ден.

Така че хора, събирайте пари, билета за един ден вие 45 Евро.Погледнато реално е доста малко дори и за Мейдн, помните в Атина билета беше по 77 Евро, а за тези пари и ще намажем, и някоя друга банда (например като за мен КамелотWink. Ще разгледам и останалите групи да видим кои още са на 14-ти. Заемаме се с транспорта и хостелите.
Мислете хора дали ще идвате. От сега предупреждавам, ако не сте сигурни не го заявявайте. Искам САМО хора, които са на 100 % сигурни да казват: Да ще идваме. Защото за всяко нещо гониме бройка- път, хостели и не ми се иска 60 човека да кажат идваме, и в крайна сметка да се окажем 20 чвека. Цялата система се обърква така. Затова само хора на 100% да казват.Пишете ще правиме списък. Прозвуча грубо, ама си е така.С точна бройка можем да имаме и точни цени за нещата.Тъй че хора стягайте се......

Up The Irons!!
Гери, напълно те подкрепям за точността. От опит знам /бил съм на Sziget 3 пъти/, че по това време свободни хостели в града няма. Настава ад. Затова е добре доста отпреди това да се ангажира всичко, което пък значи доста отпреди това да е ясно колко хора ще пътуват.
Затова призовавам към ранно събиране на пари или капариране. Нека улесним Нико, Гери и себе си максимално.:rockdevil:
Днес ровихме за път, хостели и билети. Имам предложение- който иска да ходи скача 100 лева капаро- ако се откаже да гори. Нарочно казвам 100 лева защото това е билета и малко отгоре.
Който е сериозен да се мята- началото на месеца е и всеки взима тия дни заплата.
Проверихме за самолет- скъпо.
Проверихме за влак- скъпо и сложно.
Тва предлагам аз, па вие мислете.
А долу-горе за какви пари говорим като цяло? Хостелите на какви цени са? Билета е ясен, транспорта, ако е автобус, долу-горе също /предполагам като до Атина, там бяха 900 и нещо километрите/.
А докога трябва да се даде капарото Rolleyes
До другата седмица ще сме проверили и хостелите и цената на автобусите, и съответно ще имаме така да се каже крайна цена.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26