Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: R.I.P. Ronnie James Dio
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Все още не мога да повярвам......
Ето какво пише на Официалния Сайт:

Днес сърцето ми е разбито. Ronnie си отиде от този свят в 7:45 сутринта на 16 май. Много, много приятели успяха да му кажат довиждане преди той да ни напусне. Ronnie знаеше колко много е обичан от всички. Ние сме много благодарни за цялата обич и подкрепа, която вие ни давахте. Моля, дайте ни няколмко дена, за да успеем да се справим с тази невероятна загуба. Знайте, че той обичаше всички вас и неговата музика ще живее вечно.

Ronnie James Dio бе легендарна фигура в хеви метъл и рок музиката и ще остане завинаги в сърцата на всички фенове.
Дълбок Поклон Пред Паметта Му !!!!!!!!!!!
Нека почива в мир.
R.I.P.
Едвам си сдържам съзлите.Не ми се говори просто...
Тамън мислех да създам тема.

Значи....искам да изкажа искрени съболезнования на всички останали негови фенове. Аз лично много тежко го приех, половин час не спрях да плача. Наистина много обичах и уважавах този човек. Иска ми се да направя нещо като отдаване на почит и ако някой иска нека да се присъедини към идеята ми.

Помните преди време като почина Майкъл Джексън, негови фенове пуснаха бели балони пред народния театър. Исками се и ние да направим нещо подобно, защото този човек го заслужава. Идеята е следната, да отидем няколко човека пред Английското/Американското посолство и да запалим свещи в негова памет. И евентуално можем и ние да пуснем бели балони в небето. И ако примерно от посолството не ни разрешат, тогава може и ние да се съберем пред народния театър и там да го направим. Ако има желаещи нека пишат тук, за да се организираме.
Посолството не е добра идея.Народният театър.Иначе подкрепям идеята с две ръце!
R.I.P. \m/
Музиката загуби своята магия..........

Нека почива в мир... Невероятен....

НАЙ-ГОЛЕМИЯ

Нямам думи ....
Добре тогава мястото ще е площада пред народния театър, за да нямаме излишни проблеми. В кой ден да го направим? Кога ви е удобно на всички?
Един от най-великите гласове в рока. Той винаги ще живее в нашите сърца, почивай в мир Дио. Confusedad:
Значи ще направим вечер в "The Black Lodge" в памет на Дио, а преди това ще се съберем пред Народния театър да го почетем, като запалим свещи, минута мълчание или ще пуснем балони. Това ще го доизясним, днес или утре ще ви кажа и кога ще се състои точно.

Защото ДИО го заслужава!!!! Боже колко обичах този човек....направо съм съсипана. :crying:
Pages: 1 2 3