На 19 август (четвъртък) от 20.00 ч. в метъл бар "The Black Lodge" ще се проведе поредното Listening party, което ще е посветено на новия албум на Iron Maiden - "The Final Frontier". След няколко прослушвания оригиналният диск ще бъде спечелен от някой от посетителите на бара, а вечерта ще продължи с други песни от творчеството на групата. Вход свободен.
Желаещите ще могатда да си купят албума на следните цени:
The Final Frontier CD - 16,90 лв
The Final Frontier Limited CD (Metal Case) - 19,90 лв
Тоя път плаката ще го зема,не мога,гениален е,не могааааааа!!!!!!!!!!!!!
Там сме!!!:edtroop::rockdevil:Ако оживеем (:
За съжаление малко в последния момент ви информирам но няма да има дискове за продаване в заведението
Причината е следната още в първият ден от пускането в продажба дисковете които са вкарани са се разпродали. Това го разбрах вчера когато отидох да взема предвидените бройки
Ако проверите в SMF и Wizard ще видите че са останали единствено лицензираните бг издания.
Аз тях ги отбягвам.
Това малко или много може да ни радва ...явно продажбите вървят добре.
Нови партиди трябва да пристигнат до 10 дни от .. което както се сещате нас за четвъртък не ни устройва В някои магазини може да има още от Лимитираните все пак можете да проверите.
Моля да проявите разбиране. Още веднъж се извинявам ако съм подвел някои.
Все пак един от вас ще има възможността да спечели Оригинален диск с новият албум чрез томбола. За нея ще разберете в заведението.
За съжаление съм възпрепятстван и в последния момент се оказа, че няма да пътувам за София и ще пропусна партито. :mad: :crying:
Приятно изкарване на всички.
И аз не можах да дойда, сори.
По повод албума. Говорих с човек от SMF и ми каза, че има бройки (не знам точно колко
от import изданието, а metal case изданието е много вероятно вече да не го заредят, защото дистрибутура им е казал, че са изчерпани борйките, понеже е лимитирано издание.
Така че, тези от вас, които все още не са се сдобили с албума или пък искат вносното издание може да отидат да си го купят.
Ей, много хубаво се получи партито! :eusa_dance: