Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: A Photo History
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Става дума за книгата издадена през 2006

[Image: l76ecd1168f224bc4a2117b.jpg]

Интересува ме дали е пълна с тонове добри снимки от фотографа на Мейдън Рос Халфин или просто разказва биографията му както пише в описанието й? Заслужава ли си да се купува?
Meidana Wrote:Става дума за книгата издадена през 2006

[Image: l76ecd1168f224bc4a2117b.jpg]

Интересува ме дали е пълна с тонове добри снимки от фотографа на Мейдън Рос Халфин или просто разказва биографията му както пише в описанието й? Заслужава ли си да се купува?

Бих казал тонове добри снимки. Изобщо не съжалявам, че я взех.
Доволен съм от книгата, доста голям формат е и може да бъде намерена в България! В книжарници Хеликон я има, но става с поръчка де. След около месец чакане пристигна. Възможно е в Благоевградския Хеликон да има още едно копие в наличност ако някой се интересува.

[Image: 200811100093.jpg]

[Image: 200811100096.jpg]
Meidana Wrote:... Възможно е в Благоевградския Хеликон да има още едно копие в наличност ако някой се интересува....

A за каква цена говорим, щото малко съм го закъсал, а Хеликона не ми е много далече.
Значи 58 ми искаха първоначално НО имах талон от бензиностаниции Шел за 25лв. отстъпка, който всеки може да си вземе ако има необходимите точки (или за 15лв. срещу по-малко точкиWink, така че на мен ми излезе 33. Веднага след мойта поръчка са увеличили цената в сайта им. Не поръчвайте онлайн а само на място! Аз опитах онлайн но ми поискаха 80лв. и талона от Шел не можело да се ползва при онлайн поръчки.
Ясно. Аз одеве ходих, и ми казаха, че я нямат в книжарницата, ама може да направя поръчка - цена 60лв.
Ами ако можеш да си намериш талон от Шел за 25лв. отстъпка вече 35 си е приемлива цена.
Ами ще го мисля по-натам. Както вече казах, съм на червено, а ще ми трябват пари за едни глупости.... и така. Та за сега, покупката я оставам на заден план. Но все пак, мерси за инфото :rockdevil: