Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: The Final Frontier в музикалните класации
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
След като снощи се потвърди това, което очаквахме и TFF оглави Британската класация реших да пусна една темичка, в която да следим развитието на албума.

Албумът е номер 1 и във Финландия и Швеция, където албума вече е златен, с над 20 000 продадени копия.

Очаква се тези дни информация и за продажбите в САЩ.

За сега положението е следното:

Австралия: #2
Белгия: #6
Великобритания: #1
Ирландия: #3
Финландия: #1
Холандия: #2
Швеция: #1
В САЩ се очаква продажбите да са между 50 и 70 000, но ще видим съвсем скоро.
stiff Wrote:В САЩ се очаква продажбите да са между 50 и 70 000, но ще видим съвсем скоро.

Няма да се изненадам, ако тези продажби стигнат за място между трето и пето, при продажбите като цяло в последните години. Billboard 200 си е все още институция, но не както е била преди години.
Еми заслужават го.
Никога не съм възприемал тези класации като сериозен критерии, но в случая нещата седят по друг начин.
Често класациите, биват оглавявани от групи, които разчитат главно на имидж и провокация и по този начин високото им място в класациите не се дължи на музиката, която създават, а на други фактори.
В случая на Мейдън не е така.При тях всичко се дължи на музиката и затова този ранкинг е показателен!

Steve Harris: We want to be musicians,not celebrities!

Поклон за тези думи!
Принципно и аз не се вълнуват кой знае колко за позиции в подобни класации. По-скоро ме вълнуват продажбите, които в наши дни не са много цветущи, за която и да е рок/метъл група.

Но, явно за групата е важно до някаква степен, защото в доста скорошни интервюта се натъртва за тези позиции, особено в САЩ. А и Брус направи доста сериозна агитация по концертите... купете албума, направете го номер 1 еди къде си...
Още няколко първи позиции.

Норвегия: #1
Нова Зеландия: #1
Австрия: #1
Тоя албум размазва бе!
Това не е реално,те толкова първи позиции никога не са имали :blink:

Според мен, със Somewhere Back In Time,репортажите (един ,от които на CNN) около него, както и с Flight 666 и неговата реклама, набраха много популярности и много нови фенове.И заради това, албумът, излезнал веднага след това, е така продаван.
По мое мнение разбира се.
Така е,но има и друга сериозна причина-не са издавали студиен албум от 4 години.Хората имат огромни очаквания и купуват.Очаквам да валят сингли след края на турнето.
Нова актуализация.

Германия: #1
Франция: #1
Кико Wrote:Тоя албум размазва бе!
Това не е реално,те толкова първи позиции никога не са имали :blink:

Според мен, със Somewhere Back In Time,репортажите (един ,от които на CNN) около него, както и с Flight 666 и неговата реклама, набраха много популярности и много нови фенове.И заради това, албумът, излезнал веднага след това, е така продаван.
По мое мнение разбира се.

На същото мнение съм. Всичко е тактика. Чичо Род не е случаен човек! Разбира си човека от работата.
Pages: 1 2 3 4