Пичовете си имат самолет,не ги мислете толкова.
Нико, за България носят ли се слухове?
И какво като имат самолет?! Има логика в подредбата на датите за турне. Не може да се шляеш напред назад през Европа. Този самолет да не лети на метан
Слуховете са/бяха за края на май. Аз мисля за себе си и кога ще са датите на Балканите
Май, май ще почакаме до януари, за да разберем.
Iron Maiden ще са хедлайнери на Австрийския фестивал
SEEROCK в Schwarzlsee/Graz на 21 юни (петък
. Този двудневен фестивал се провежда между 21 и 22 юни. Други групи които са потвърдени до момента са Motorhead и Stone Sour. Билетите тръгеат в продажба този петък (7 декемри
в 9:00 сутринта.
това чакане ме дразни вече
. Ост фест като гледам са пуснали доста по-ниски цени за 2013та, а Мейдън са доста по-скъпи от която и да е група свирила тази година
Chakam dati s netarpenie :rockdevil:
Maiden ще оглавят словашкия фестивал
TOPFEST близо до Братислава на 27 Юни. Последния път, когато групата е свирила в Словакия е през 2003 на турнето за Dance Of Death, а последния път когато са посетили Братислава е през 1993г.
За повече подробности и билети за фестивала посетете:
www.topfest.sk
Maiden ще оглавят испанските Sonisphere фестивали това лято. Шоуто в Мадрид ще се проведе на Miguel Rios Auditorium на 31 май (петък
. Фестивала в Барселона се провежда на Parc Del Forum на 1 юни (събота
.
Билетите тръгват в продажба на 23 януари. За повече информация посетете
www.sonispherefestivals.com
Бележка: Тази официална информация елиминира
слуховете за евентуален концерт на групата в Румъния. Тези слухове циркулираха от известно време и ви съобщихме за тях.
Сега да видим кога ще е нашата дата, ако има такава, че кръгът започна да се затваря.
Аз с приятели мислим да ходим на Австрийския фестивал,Грац е на 1000 км,изобщо не е далеч,фестивала е страхотен,ясно е че по-наблизо няма да дойдат,та това е възможността,ако има други навити за нещо по-организирано да казват!
stiff Wrote:Сега да видим кога ще е нашата дата, ако има такава, че кръгът започна да се затваря.
Изобщо не вярвам. Основна причина - явно няма достатъчно фенове. Справка - миналата година.