kosio Wrote:Изобщо не вярвам. Основна причина - явно няма достатъчно фенове. Справка - миналата година.
По-миналата всъщност... Абе дреме ми на тоягата. Имам билети за Берси, Париж. :rockdevil:
Обаче упоритите слухове твърдят, че в София концерт ще има. Освен това се говори за Гърция и Сърбия, ще видим какво ще излезе накрая.
То вече няма време да се рекламира този концерт...... Никак не вярвам.....
Единствения вариант ми се струва Sofia Rocks да стане двудневен и да сложат Maiden на 27 юли примерно. В Гърция май ще са точно в края на юли....
Но според мен ако не го обявят до края на февруари, няма да има никакъв концерт в БГ. Не знам кой промоутър освен Болкън (и то ако го комбинира с Rammstein) ще рискува с Maiden след провала последния път....
Другият възможен вариант е ако и трите концерта (Гърция, България и Сърбия
се организират от един и същи промоутър, така че евентуално да си избие загубите от БГ от продажбите в Гърция и Сърбия......
Maiden ще свирят на Олимпйския стадион в Хелзинки – Финландия на 20 юли 2013г.
Билетите тръгват в продажба на 30 януари (сряда
в 08:00ч. Предварителната продажба за членове на фен клуба ще започне на 28 януари. Членовете на фен клуба ще участват и в томбола за 'First To The Barrier'
Maiden ще свирят в Synot Tip Arena –Прага, Чехия на 29 Юли и Zagreb Arena в Хърватска на 31 юли. Билетите за концерта в загреб тръгват в продажба на 15 февруари, а за Прага на 16 февруари.
Предварителната продажба за членове на фен клуба ще започне на 14 февруари. Членовете на фен клуба ще участват и в томбола за 'First To The Barrier'
Айде нещо Сърбийка Румънийка - да ги изгребем най-отпред
Интересен развой на нещата въобще не очаквах Хърватска. Дали в такъв случай ще има Сърбия?:eusa_think:
За Загреб има ли цени за билетите? Ако скоро не обявят нещо по-близо, мислим ли го като вариант евентуално?
Ето цените за Хърватия
Мисля че пътя до там е гаден обаче
HEADBANGERS PIT-350 kuna ~ 90 лв
STAJANJE-275 kuna ~ 71 лв
LOZE-600 kuna ~ 155 лв
SJEDENJE 1- 330 kuna ~ 85 лв
SJEDENJE 2-275 kuna ~ 71 лв
SJEDENJE 3- 250 kuna ~ 65 лв
Dragontear Wrote:Ето цените за Хърватия
Мисля че пътя до там е гаден обаче
HEADBANGERS PIT-350 kuna ~ 90 лв
STAJANJE-275 kuna ~ 71 лв
LOZE-600 kuna ~ 155 лв
SJEDENJE 1- 330 kuna ~ 85 лв
SJEDENJE 2-275 kuna ~ 71 лв
SJEDENJE 3- 250 kuna ~ 65 лв
Пътят до Загреб е прекрасен. От Ниш се качваш на магистралата и не слизаш от нея до Загреб.
Разстоянието е 800 км.
А за времетраене(ако се пътува с автобус
, мислете си, че е същото като пътуването до Будапеща.