За това пък не се бях замислил...Но явно има някаква сериозна причина, защото в анонса - Еди е с Британското знаме...
Трите испански и руската дата също са без флаг-или наистина има сериозна причина (която ми убягва
, или е просто немарливост.
Със свито сърце чакам турците с колко ще ме рендосат утре за билет в Истанбул........
nivel:
Dagon Wrote:Със свито сърце чакам турците с колко ще ме рендосат утре за билет в Истанбул........nivel:
Определено има защо да си притеснен. И на мен ми е любопитно какви цени ще лепнат.
Взех ги..... 270 лева билет за front of stage.
Заболя ме сърцето, но сметката за билет за концерта + път пак излиза доста по-евтина отколкото тази за Прага (което ни беше другата алтернатива
.
Цените са доста солени като дори и най-евтините билети са по-скъпи от това, което очаквах. На 98% този концерт отпада от плановете ми.
Турците винаги прекаляват с цените.
Така... Билетите за Турция са в продажба и си мисля, че утре ще се обяви следващия, най-вероятно последен, концерт за европейската част на турнето.
Будапеща на 30 ти е полуобявен от страницата нс Anthrax, но ще има и още една дата поне.
Има ли мераклий от Варна да се съберем в една кола и да си начешем крастата????:devilsmiley: