Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: MAIDEN ENGLAND TOUR 2012/2013/2014
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Тотална липса на въображение! Трета година едно и също старо нещо. И това е групата, която твърди, че не иска да се превръщав кабаре за стари хитове. Поне да си бяха раздвижили сет листа!
Ще гледам с кеф, но признавам, че съм разочарован.
Да, 2009-та в сравнение с 2008-ма бяха повече промените, а засега - само 1.
Те сами си казаха, че ще има някои промени, нищо по-драстично. Не могат и да си го позволят защото останалите континенти ще останат ощетени.
WRATHCHILD
FEAR OF THE DARK
Европа също е ощетена в този смисъл... Трета година същото нещо.
Хмм,какво значи останалите континенти ще са ощетени.Ами ние,които ще ги гледаме пак-не сме ли ощетени от липса на въображение и маааалко разнообразие.Знаех си,че ще махнат Afraid....ужасно ще ми липсва.Shit
Clairvoyant падна за сметка на Wratchild...жалко
Род каза в интервюто, което постнах тук миналата година, че сетът ще е същия като 2013, ще има само леки промени по него. Не е нещо, което не се е знае и очаква.

И още нещо, на мен ми се събират от това турне 5 концерта и не мрънкам за сета, защо ли? Защото тук има стотици хора, които не са гледали тези песни!!! Миналата година бяхме автобус познати и хора, които са близо до Румъния. Има хора, които не са ги гледали от 2007. Не мога да съм егоист към тези хора, това че ще гледам 1 и същи сет н-ти път си е моя вина. Не мога да мрънкам и поради още една причина! Моите 5 концертчета не могат да се сравняват с концертите на онези фенове, които имат по 15 от лег! Те какво да кажат? Това е положението, информирани сме били, пак повтарям не е нещо, което да не е казано, че ще те се случи...
И аз искам Where Eagles Dare, Caught Somewhere in time..искам си и The Clairvoyant, ама съм се примирила и гледам максимално да се насладя. Ваше решение дали ще се наслаждавате или ще се тюхкате за неща, които не можете да промените.
Не е неочаквано, разбира се, и точно това ми е проблемът. Съществуват песни като infinite dreams, die with your boots on и killers. Вместо това вкарват парчета, които не били свирени максимум 5 години. Примерът може да не е удачен, но тези дни Metallica правят по-интересни сетове, а любимата ми група го играе safe вече три години.
Това не е мрънкане, нито тюхкане. Това е фенска критика. Има известна разлика. Що се отнася до другите и онези от 2007, това си е тяхна работа. М/у другото, като спомена хората с по 15 концерта от лег, сигурно си видяла преобладаващото недоволство на хората от официалния фк. Мърчът също е без капка въображение. Факт.
Знам, разбирам ви, както казах и аз искам да чуя някои песни много, но...нищо не можем да направим.
Ако наистина пенсионират тези песни, всичките, тогава може би си заслужава да ги чуем запоследно.

Да видим следващите турнета дали ще я карат така сигурно или ще заложат на новите неща.

Просто хора...кефете се, че ще ги видим, ако толкова ви е гаден сетът, тогава просто не ходете, за да не си тровите нервоте. Животът е твърде кратък, за да е ядосваме за неща, които не зависят от нас.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33