Аз и преди съм казвал. Имам право да критикувам, защото съм купил достатъчно оригинални неща. Но този път не участвам в критиката, защото съм свикнал със сетовете и не се изненадвам, а гледам да се радвам. Надявам се да зарибя децата завинаги. Както се зарибиха за Metallica, Alice in chains, Rammstein.
Знам Стиф и те разбирам. Ти си против 3-ия лег още от самото начало.
За 2006-2007 можем да спорим, за този период имам много пресни спомени, защото адски ми се искаше да съм присъствала на поне 1 концерт от 2006. Помня сета, помня и хейта по негово отношение.
За тук имаше коментари от сорта на: Не ми хареса концертът, не беше като на "Live after death".
----
И 50-та част да е щом има заглавие това турне няма да има кой знае каква смяна. Погледнете страните и сета от първите 2 лега, американците получиха за 2 години един и същ сет. Ние пак намазахме малка промяна.
Разбирам да не бяха казали, че сета ще е същия, за да сте толкова изненадани. Хората си казаха същия сет, плюс малки изменения от предните 2 исторически турнета и минус Afraid-a.
Върнахме се от Будапеща
Не искам да казвам големи думи или хората да ме разбират погрешно...
Този лег е толкова излишен и писнал на групата, че дори не си даваха зор да свирят.
По-голямо отегчение в свиренето не съм виждал на никой от концертите които съм бил до сега.
Адриан свиреше направо обидно
Мърчандайза беше .. пълна скръб. Странна вариация на тениските от миналата година + пазарска торба с щампа на мейдън.. Никакви тур и постер грами
Радвам се че успяхме да го видим в началото когато не го караха през просото.
В Будапеща успяхме да чуем The Еvil Тhat Мen Do с изцяло променена начална мелодия от Адриан. До толкова че дори останалите се объркаха къде да влезнат и го гледаха с недоумение дали всъщност е разбрал коя песен свири
Да не говорим за Wasted Years.. Където като че ли всеки си свиреше неговото, а емблематичната мелодия в началото звучеше като случайни попадения по грифа на Adrian
Отново голяма доза сбъркани текстове от Брус, както и предъвкване и сумтене на някои пасажи.
И дори някои от песните се свиреха с по-ниска настройка което им придаваше едно много странно неприятно и непознато звучене
Иначе цялото изживяване в Будапеща беше супер
Dragontear Wrote:Върнахме се от Будапеща
Не искам да казвам големи думи или хората да ме разбират погрешно...
Този лег е толкова излишен и писнал на групата, че дори не си даваха зор да свирят.
По-голямо отегчение в свиренето не съм виждал на никой от концертите които съм бил до сега.
Адриан свиреше направо обидно
Мърчандайза беше .. пълна скръб. Странна вариация на тениските от миналата година + пазарска торба с щампа на мейдън.. Никакви тур и постер грами
Радвам се че успяхме да го видим в началото когато не го караха през просото.
В Будапеща успяхме да чуем The Еvil Тhat Мen Do с изцяло променена начална мелодия от Адриан. До толкова че дори останалите се объркаха къде да влезнат и го гледаха с недоумение дали всъщност е разбрал коя песен свири
Да не говорим за Wasted Years.. Където като че ли всеки си свиреше неговото, а емблематичната мелодия в началото звучеше като случайни попадения по грифа на Adrian
Отново голяма доза сбъркани текстове от Брус, както и предъвкване и сумтене на някои пасажи.
И дори някои от песните се свиреха с по-ниска настройка което им придаваше едно много странно неприятно и непознато звучене
Иначе цялото изживяване в Будапеща беше супер
Уау! А някои хора го описват като най-добрия концерт в турнето досега. Представям си какви са били останалите.
По комунизма си мислех, че всички известни групи свирят брилянтно на живо, после като започнаха да идват, разбрах, че това е невъзможно, затова сега си гледам с кеф и просто се радвам, че са тук.
Ами аз пак казвам лично впечатление конкретно от този
Най- интересното е че всички от нашата компания останахме с това или подобно впечатление
Аз може би прекалено се вгледах в детайлите. Спред Гери -Адриан е бил махмурлия или подпийнал на самото шоу и затова така свиреше.
Иначе като цяло шоуто си беше ок и заменените песни звучаха много яко.
Аз обаче може би се наситих на това турне
Отново на темата за мърча: Освен че беше трагедия тениските бяха изключително скъпи. Една тениска излизаше по 62-65 лв. В Hard Rock Cafe например бяха по евтини.
stiff Wrote:Уау! А някои хора го описват като най-добрия концерт в турнето досега. Представям си какви са били останалите.
Stiff ако имаш предвид буржоата.. Нямаш и представа някои от тях в каква светлина пък ги видяхме. Надути и завистливи чичковци
Както каза Илиян. "Тея скандинавци не трябва да ги пускат по на юг от Германия"
Споделям мнението на Нико, макар че съм си пристраснтна и емоционална, пак си ревах и крещях максимално, но имаше нещо странно в този концерт, просто се усещаше, Брус почти не говори между песните, сякаш наистина не им се занимаваше.
Но определено цялото изживяване беше прекрасно!
Dragontear Wrote:Stiff ако имаш предвид буржоата.. Нямаш и представа някои от тях в каква светлина пък ги видяхме. Надути и завистливи чичковци
Както каза Илиян. "Тея скандинавци не трябва да ги пускат по на юг от Германия"
Убеден съм, че са били такива. През последните години много си промених мнението за западноевропейците като цяло. Не искам да генерализирам, има свестни хора, но задниците сред тях са СТРАШНИ задници.
Аз да кажа за буржоата. По-големи задници не съм срещала през живота си!!! Гледаха ни сякаш сме 3-то качество хора. Единствения пич беше Рафи...
Ники не знам защо си мислиш, че са завистливи, не мисля че има за какво. Имат си пари, пътуват си и боли ги з*****а за такива като нас.
Сестри и братя...булшит. Това си важи за между тях си, не и за странични хора като нас. Тъпото, е че ние наистина се възприемаме като семейство, обаче само ние. Както и да е, относно концерта на мен ми харесва. Не съм музикант и не се интересувам с колко тона и полутона са свирили.
Изкефих се на макс, но наистина мина малко протоколно. Първите 3 песни супер бързо ги изсвириха. Не искам да казвам, че го карат през просото, ще изчакам този тук да мине и тогава ще коментирам.
Англичаните са ми ясни
Румънците, аржентиците и руснаците не бяха ли готини? То те не са буржоа, де. Ония другите са.