От SSOASS най-много искам да се направят Infinite Dreams и едноименната. Това турне ще надмине по грандиозност Somewhere Back In Time. Надявам се да ограничат обичайните песни до 4-5 и всичко останало ще е мазало. Просто при този избор от песни няма как да е иначе. По някое време, когато ми се занимава ще пусна и моя предполагаем сет лист.
Dr. Feelgood Wrote:Надявам се да ограничат обичайните песни до 4-5
Ето тук съм напълно съгласна.
Много се надявам на разнообразен сетлист, но не ми се мисли за примерен, защото ще се нахъсам, ще се надявам на определени песни и после ще се разочаровам.
Каквото и да е, нямам търпение да го видя/чуя на живо!
Не виждам раздвижване тук, до първия концерт от турнето остават часове. Никой ли не се вълнува, че скоро ще разберем сета.
Доволен съм от сета, но въпроса е дали ще се запази/промени за Европа.
1.Moonchild 2 Can I Play With Madness 3 The Prisoner 4 2 Minutes To Midnight 5 Afraid To Shoot Strangers 6 The Trooper 7 The Number Of The Beast 8 Phantom Of The Opera 9 Run To The Hills 10 Wasted Years 11 7th Son Of The 7th Son 12 The Clairvoyant 13 Fear Of The Dark 14 Iron Maiden ENCORE : 15 Aces High 16 The Evil That Man Do 17 Running Free
No Hallowed Be Thy Name and Infinite Dreams.
За hallowed не ми е мъчно, но заради infinite и killers съм леко разочарован.
Afraid To Shoot Strangers, 7th Son Of The 7th Son ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА наистина не мога да повярвам, просто летя..... В момента съм неадекватна да кажа друго!:wub: