stiff Wrote:За hallowed не ми е мъчно, но заради infinite и killers съм леко разочарован.
А на мен ми е мъчно,има ли концерт без тази песен,но........това е положението.Страхотен сет,незнам как ще издържа до догодина и ако променят нещо ,дано да вкарат Infinite Dreams.Позволявам им да махнат Run to the Hills
,ама кой ме пита мен?
Според мен ще въртят 2-3 песни с 2-3 други, така че в някакъв момент може да включат 'Infinite Dreams'. Обаче съм изключително щастлив да видя, че свирят 'Afraid To Shoot Strangers'. Надявам се да мога да ги гледам.
Единствено съжалявам за Infinite Dreams. Сетът е повече от впечатляващ, както и се очакваше
Moonchild, The Evil That Men Do, The Prisoner , Can I Play With Madness, Wasted Years, The Clairvoyant,
Seventh Son Of A Seventh Son, Phantom Of The Opera, Afraid to Shoot Strangers
Някой би ли ме събудил, май сънувам!!!
Човечеееееееееееееееееее сценатааааааааааааааааа!!! Bruce най-накрая със секси дрешки, не радърпани и парцаливи. Не мога да повярвам, колко много чаках този ден..и точно ден преди това забравих, за турнето и да следя нещата
...Егати излагацията.
Че е Мейдън - Мейдън е, което значи, че не може да е лошо... Обаче аз лично ако бях тръгнал да съставям сетлист, който искам да чуя, е силно вероятно да няма НИТО едно съвпадение с настоящия... Така че определено не съм доволен!
По-скоро са нацелили няколко от "неприятния" ми ТОП10... (lol)
Много съм доволен, особено от The Prisoner, Afraid To Shoot Strangers и 7th Son Of The 7th Son... ако ги въртят (тях или други
на ротационен принцип с някой други класики ще е още по-добре....
Разочарован съм. Aces High няма място тук, за разлика от Infinite Dreams,която е и любимата ми тяхна песен. Също така, Hallowed нямат право да я махнат,а и вече второ турне завършват с вече-отегчаващата Running Free. Дано има промени в следващите дати.