Tози сетлист е пълно разочарование за мен.Едни и същи песни до втръсване,забележете хората на какво се радват-Afrait....7th son....Phantom....Prisoner....това са различните парчета.Ужасно съжалявам,че няма нищо от No prayer and Final frontier.За сметка на това отново и отново-Trooper,Run to hills,Number..Can i play..The evil..Fear of the dark,Running free.Не,това не е сетлиста,който очакваха феновете....
Всъщност това си е лично мое мнение,което естествено е съвсем субективно,но нали за това е този форум,да си мрънкаме колкото искаме.
Важното е,че новото турне тръгна,дано да е по вода и да са живи и здрави пичовете за да ни радват.Пък ние си чакаме The history..part 3
guberman Wrote:Tози сетлист е пълно разочарование за мен.Едни и същи песни до втръсване,забележете хората на какво се радват-Afrait....7th son....Phantom....Prisoner....това са различните парчета.Ужасно съжалявам,че няма нищо от No prayer and Final frontier.За сметка на това отново и отново-Trooper,Run to hills,Number..Can i play..The evil..Fear of the dark,Running free.Не,това не е сетлиста,който очакваха феновете....
Всъщност това си е лично мое мнение,което естествено е съвсем субективно,но нали за това е този форум,да си мрънкаме колкото искаме.
Важното е,че новото турне тръгна,дано да е по вода и да са живи и здрави пичовете за да ни радват.Пък ние си чакаме The history..part 3
Сори, пич, ама не съм съгласен с теб. Нямам представа ти какво си очаквал, но болшинството от феновете очакваха точно това. Това е турне препратка към Maiden England, така че не знам какви песни от The Final Frontier си очаквал. За NPFTD също. От 16-те най-изпълнявани песни по време на турнето от 1988, в сегашния сет присъстват 13 от тях.
И една вметка за всички като мен, които са разочаровани, че я няма Infinite Dreams - като нищо може да се появи догодина в сета
Поне се надявам това да се случи
Ето още едно видео което е досъпно и на официалния им сайт
EvilDev Wrote:Според мен ще въртят 2-3 песни с 2-3 други, така че в някакъв момент може да включат 'Infinite Dreams'. Обаче съм изключително щастлив да видя, че свирят 'Afraid To Shoot Strangers'. Надявам се да мога да ги гледам.
Нищо няма да се върти. Това е листа за цялото американско турне. А за европейското ще сменят една песен. Така че следващите 3 години това е положението.
kosio Wrote:Нищо няма да се върти. Това е листа за цялото американско турне. А за европейското ще сменят една песен. Така че следващите 3 години това е положението.
Абсолютно! Maiden много рядко сменят песни от сет листа, така че най-вероятно е да получим същото и тук, в Европа. Жалко за Infinite Dreams, но всичко останало ме урежда прекрасно. Само като си представя как ще изсвирят SSOASS и настръхвам.
Стига бе хора, разочаровани от сетлиста?? Не разбирам нали всички с години чакаха да чуят старите песни. Всички мрънкаха, че не искат новите. Ами ето ви стари песни и то от Седмият син..ебати. При турне, което тип Maiden England не знам какво очаквате. Сетлистът е чук, ама викингски! При наличието на Seventh Son!!! другите песни са ми бонус! На тази песен не само ще настръхна, ами ....не знам колко много ще откача!
За тази сцена си давам белият дроб. Нямам търпенние....А Wasted Years, The Clairvoyant, Phantom Of The Opera, Afraid to Shoot Strangers са смъртелен бонус просто. Afraid to Shoot Strangers не вярвах,че ще я изсвирят някога!
Не знам за вас, но аз отсега събирам пари. До година искам поне 3 пъти да гледам и пея с пълно гърло този сетлист от оградите! Много съм доволна, мечтата ми ще се сбъдне, да мога да топна пръстче в миналото, тогава когато дори май не съм била родена!
Сета е повече от добър.Дано не махнат Aces High и Phantoma-a.Липсата на Killers/Infinite dreams е леко разочароваща.Може би ще има още едно историческо турне от периода 1990-2000.
Ще се потретя, като казвам, че сета е повече от як, стига да се запази за Европа. Не бих отказал и един Infinity... но все пак, не е концерт пожелание
Ето и първия цял концерт + бонус: Aaron's Amphitheatre at Lakewood Atlanta GA-23.06.2012 + Bonus Songs From CHARLOTTE-21.06.2012!
:edtroop: