Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: IRON MAIDEN С КОНЦЕРТ В РУМЪНИЯ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Според румънският сайт METALHEAD.RO , турнето MAIDEN ENGLAND 2013 ще премине и през Букурещ. От сайта не посочват източници, но посочват 1 Юни (съботаWink като дата на събитието. Други слухове твърдят че DREAM THEATER също ще имат концерт в Букурещ на същата дата.


Повече информация и официални потвърждения за сега липсват, но както винаги ще се стараем да ви държим информирани.


[Image: 2013_400.jpg]
Екстра, ако не дойдат тук, отиваме в Румъния!
Доста ме изкефи тази новина, макар да не бързах да се радвам, преди да ви се обадя! Добре, че така бързо разконспирирахте от къде идва слуха, дано и да е верен, защото това ще е...:wub: Чакам го от 15.08.2010, когато за последно видях Мейдън!
Жестока новина! Дано да е истина!
Идеално. Особено ако има дати и в Гърция или на родна почва ще е чук.
За Гърция се говори, че пак ще е на Теравайб Smile
Аз съм почти сигурен, че ще има концерт в Сърбия. Пропуснаха ги за The Final Frontier Tour и общо взето сега им е ред. В Турция няма да има концерт след като миналата година бяха там.
Гърция винаги е първа опция за страна на Балканите където да се направи концерт.
Така че може би два концерта са гарантирани, за третия на Балканите (едва ли ще има четвъртиWink ще видим... по-скоро Румъния, от колкото тук, макар че сериозен наш промоутър би имал огромно предимство, заради предполагаемото от мен голямо желание на групата да изнесат концерт тук, заради несъстоялия се миналата година.
Аз бих искал да ни пропуснат и да направим Атина - Белград - Букурещ
Да ти кажа и аз не съм особено сигурна дали искам да ги гледам тук, макар че ми е тръпка да е на родна земя, а и от финансова гледна точка е доста по-лесно, но ми е писнало от малоумни коментари, а и ако е намесен "любимият" ни промоутър, май по-добре не!
Maidencheto Wrote:Да ти кажа и аз не съм особено сигурна дали искам да ги гледам тук, макар че ми е тръпка да е на родна земя, а и от финансова гледна точка е доста по-лесно, но ми е писнало от малоумни коментари, а и ако е намесен "любимият" ни промоутър, май по-добре не!

+1 Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11