Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: IRON MAIDEN с нов албум през 2014?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bruce Dickinson наскоро е дал интервю за шведския сайт Talarforum, относно кариерата си като предприемач и бизнес мотиватор. Най-интересната част за нас феновете на IRON MAIDEN е в последните няколко реда на интервюто.

Цялото интервю обяснява как да поемате отговорности, когато се захващате със собствен бизнес и да не се криете, докато други вършат работата вместо вас. Интервюто е доста интересно, но не точно това ни интересува в момента. (Ако разбирате шведски можете да го прочетете тук)

Сега към нашата част: След като Bruce разказва как е похарчил последните си 10 паунда за рок концерт и няколко бири, което от своя страна довело до запознанството му с хора, които го въвели в рок културата и по-късно до кариерата му в Maiden. Историята завършва със следния параграф:

„Феновете на Iron Maiden трябва да са много щастливи. Освен предстоящото турне, групата има планове да запише нов студио албум. Ако всичко върви по график, той ще излезне през 2014". [Image: IRON_MAIDEN_2011_picture.jpg]
Ха...не знам защо толкова се изненадах, все си мислих че първо ще излезе нов самостоятелен албум на Брус преди един нов Мейдън...но ще дерзаем с тази новина!
Тия дни си мислех за същото. Досега не са минавали повече от 3 години без студиен албум. Този път ще са 4. Затова беше време.
Smile
Той на Брус не му пречи да издаде солов, както разбрахме от концерта на British Lion, очаквани още един албум и още едно турне по САЩ догодина
Falkone Wrote:Тия дни си мислех за същото. Досега не са минавали повече от 3 години без студиен албум. Този път ще са 4. Затова беше време.
Smile

Нещо си се пообъркал,между AMOLAD(2006) & TFF(2010) са си 4 годинки.Така,че това е новата тенденция....
Верно
какво съм смятал не знам