Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: IRON MAIDEN & ONKYO за пръв път разкриват техните аудио с&#1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Iron Maiden в сътрудничество със световно призната японска компания за електоника Onkyo Corporation, са щастливи да разкрият името на новите слушалки Ed-Ph0n3s.


По-рано тази година в C.E.S в Лас Вегас беше показан визуален макет на слушалките с емблематичния талисман "Eddie", предизвиквайки огромен интерес сред присъстващите.


През следващите месеци инженерите на Onkyo работиха неуморно с основателя и басиста на Maiden – Steve Harris по фината настройка на продукта и са щастливи да споделят, че първите образци са на разположение ексклузивно от I.F.A за присъстващите ги докоснат и тестват звука, използвайки новия албум на Iron Maiden – "The Book of Souls" на щанд 203 Зала 1.2


Ed-Ph0n3s са използвани от Steve Harris в миксирането на новия студиен албум на Iron Maiden – "The Book of Souls", издаден в световен мащаб днес – 4-ти септември. Steve провери настройките на миксирането, върху които Onkyo работиха неуморно в продължение на 9 месеца за да гарантират най-високо качество и клас на производствената линия.


[Image: edphones_ifa.jpg]
Като гледам характеристиките към 100 евро сигурно отиват
Ами ... най накрая ще имам читави слушки!
100 евро няма да ти стигнат. чух цена около 200....паунда
Еб@х тия слушалки б@х... 200 паунда вече си е сериозна сума
Къде са ги пуснали ?
Никъде още
Слушалките се в продажба

Цената е леко заакашляща

http://ironmaiden-bg.com/bg/novini/iron-...ph0n3s.php
С тъга признавам, че Maiden все по-често ни пускат по маркетинговата пързалка. Не са първите, но е разочароващо да го виждам от тях точно.