Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Метъл музиката - виновна или..?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Добре заварил. Музиката е виновна,ч е съм тук! Confusedad: Big Grin
TRVE... какво ще кажеш за сайта и форума Big Grin
Не ме карай да оффтопя още в началото. Засега са супер с една особена забележка, но ти си я знаеш Wink
Зависи си от човека.Ако си хлабав в кошницата на раменете ти-всичко би ти повлияло.Има си депресанти,които слушат гадна депресантска музика,направена от депресанти с изкривено мислене,които после стават "емо" или там к'вото е ,режат си вените и незнам си какво.

Гледайте сега аз имам една теория,че метълът като цяло не е възприеман мн от обществото.Един вид ако обикновен човек види някой с очила бъъбреци купени от Люлин за 7 лв и розова фланелка,би го възприел по-добре от някой с дълга коса,фланелка на Джудас и кожен панталон.
Това е причината някои хора,които принципно са си НЕСОЦИАЛНИ да прослушват метъл,защото някак си така се чувства оправдани за несоциалното си поведение или поне търсят извинение с това.
Не говоря за тези,които са си вдъхновени от музиката,говоря за тези,които ходят на чалга парти и у тях имат дискографията на Ивана,но понеже са лузъри и в училище не им се кефят момичета,абе като цяло не са добре възприети от обществото и слагат метъл фланелки и се обличат като брутални метали с кожи и т.н ,за да са още по анти-социални и да се оправдават "Ами аз съъм хеви-метъл".

Така е,защото модата на кожите и на обличането стил Брус Дикинсън Донингтън '92 е отдавна минало,забравено и вече даже неразбирано и неприето от околните и тези,които не ги приемат околните по принцип заради техни си вътрешни тревоги и недъзи почват просто да се отчуждават още повече.

Като се замисля,виждал съ се с към 10 члена от нашия форум.Може би всеки е имал някакъв символ на Мейдън,примерно Лудничаря имаше маншон с надпис на девицата,ама като цяло всички са били облечени в нормата и не е могло да разбереш какво слушат от дрехите,това е защото знаем,че сме си давали последние пари за дискове и касетки на Мейдън,че сме готови д анаправим и невъзможното,за да ги видим на живо и не чувстваме ,че е задължително всички да разбират ,че сме хеви-метъли.

И именно понеже повечето ,които изтъкват стила си са сдуханяци хората смятат,че метъла пречи.
Веднага пример.ТОМА ЗДРАВКОВ-момчето беше най-коравия метъл,беше с кожени панталони в началото,също така беше доста сдъхан и след като му се разви кариерата отиде да прави дует на живо с....Азис!
Един истински фен на Брус Дикинсън и Иън Гилън,който предира пред цяла България,че е най-коравия метъл и ходи по кастингите с фланелки на Мейдън , не би направил дует с Азис,който е псувал до преди два месеца.Въпросния Тома е точно същия,сдухльо,смотаняк,който имаше симпатично гадже,което заряза веднага ,когато стана звезда,за д апочне да излиза с някакви гърли и позьорки.А сигурно е бил най-девствения тип в училище.

Второ тея тъпи емота постоянно правят метъл знака \m/ и хората ги числят към хеви-метъл,което не е добре.

Като цяло за обществото метълеъ е виновен поради непознаване от тяхна страна на материята.Все пак мразели метъла,той бил виновен ама всеки човек се е кефил на Paranoid,Iron Man,Run To The Hills,The Trooper,Breaking The Law....Fear Of The Dark...
Кико, само при вида на поста ти ме загуби като читател Big Grin
Има нещо такова.Ама не се сдържах имах много неща да кажа.Аз даже като го видях,ме хвана мързела да си го проверя Big Grin Big Grin Big Grin :eusa_dance: :edhorns:
на мен затова малко или повече тома ми стана малко по-антипатичен в последно време.. Амаа НЕ е правил дует с Азис.. Wink само изпя негова песен, подписал е договор все пак, не си избира само кои песни да пее.. а това, че най-накрая я изпя отново вече стана глупаво, защото е позьор.. само Или да не прочете този пост, че после ще ме пребие с колана с Еди рофЛ...

иначе и аз съм се замисляла, че тези с розовите блузки се възприемат по-добре от тези с кожите.. Въпрос на вкус.

Както и да е, иска ми се да живея през 70-те и 80-те, по възможност във Великобритания Big Grin Макар че и тогава, и там си е било позьорщина.. Кой ще си топира повече косата хD а моята като не мога да я топирам, ще съм лузър.. Започна да ми избива лигнята :laugh:

Аз да си кажа и за тъмното ми минало.. преди бях позьорка :\ после осъзнах колко е глупаво. Както аз не искам да ми налагат чуждата музика, така и аз гледам да не налагам моята на останалите.

А това доколко е опасна музиката, си зависи наистина от човека. То ако е ненормален убиец, само като си реже хляба с нож, ще му повлияе да го използва ножа и за друго О.О Huh Не мисля, че музиката е виновна.. по-скоро я ползват като оправдание Confusedleep:
Тома бе гост в Шоуто на Азис и направи измпровзиран дует с него.
А иначе аман от позьорщина.И на Металика и на Мейдън се видя,за какво ставя въпрос.10 000 човека отишли да чуят Fear Of The Dark се молят за No More Lies,а други 10 000 година по-късно знаят само Nothing else matters...
Не че аз на Крис Рия и на Уайтснейк им знаех всичките песни,но аз поне живея с този стил музика и новите песни и нечутите умея да ги възприема и оценя,докато един дето живее с Рияна,като чуе Brighter Than Thousand Suns няма как да му влезе и капка в главата.
Кико Wrote:Тома бе гост в Шоуто на Азис и направи измпровзиран дует с него.
извинявам се в такъв случай, не бях запозната Smile
Няма проблем Smile
За всички не видяли http://www.zazz.bg/play:7799a2bf
Pages: 1 2 3 4 5