![]() |
|
Гласуване - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Гласуване (/showthread.php?tid=170) |
Гласуване - Кико - 20th January 2008 Ludnichar Wrote:Баси тъпотията... Въобще се супер безсмислени тия класацийки... Има и бастуни,но като изключим Джим Морисън,позьора Боно и Пол Макартни,всички останли там не са по-лоши от Киске че даже и по-добри Гласуване - mickthomson - 20th January 2008 за мене Фреди също е много, много велик човек, аз лично го сложих дори преди Брус
Гласуване - Кико - 20th January 2008 Въпреки че Мейдън са болестно състояние при мене.Се стремя да съм обективен и смятам , че съм прав , затова и гласувах няколко пъти като дадох 3 различни гласа - за Фреди,за Робърт и за Брус
Гласуване - Кико - 9th February 2008 http://votenumber1.com/votebestrocksongsever.html Чукнте един глас за Hallowed Be Thy Name...според мене Stairway To Heaven си е най-великата песен(а и ми е най-любима ама е едноличен лидер и няма смисъл да се гласува за нея.Докато Hallowed... има нужда от подкрепа.Не че имат значение тея класаций ама е забавно :edwink: Гласуване - Ludnichar - 9th February 2008 Като ще славите Фреди Меркюри не го правете тук! Аз лично не мога да понасям Queen и още по-малко него и никак не ми е приятно някой да пише във форума на MAIDEN, че бил по-велик от БРУС! Гласуване - Кико - 9th February 2008 Ludnichar Wrote:Като ще славите Фреди Меркюри не го правете тук! Приятел,има една тънка разлика между това да си луд фен и това да си обективен. Фреди Меркюри има невероятен глас,невероятен музикант,владее брилятно няколко музикални инструмента.Има зад гърба си освен великото творчество на Куин,добри песни от соло кариерата си както и албума Барселона записан с Монсерат Кабайе...съжалявам ама колкото и да обичам Брус(а аз го обичам много повече от Фреди немога да кажа че е по-велик.Обичам Левски повече от всички отбори на света,обче възможно ли е да кажа че са по-велики от Манчестър Юнайтед?Аз обичам метъла като музика,много.Обаче безкрайно се дразня на някои метъл фенове,които си знаят Брус,Киске,Халфорд и Рони Джеймс и заклеймяват всичко останало.Имам един приятел луд фен на Мейдън като мене и това момче не признава друга музика.Лед Цепрлин били зле,Пърпъл били зле,Куин също и какви ли не простотий...за него Тони Айоми е най-великия китарист. Лично аз не понасям такова поведение.Аз познавам много фенове на Куин и Цепелин (пирмерно и всеки от тях уважава метъла,оценява Мейдън,Брус и там всичко останало.Така и трябва!Много е тъпо да кажеш "Аз съм хеви метъл фен,айде да нанижа кожите да пусна косата до кръста,Фреди Меркюри,Куин и всички останали да го духат,друга музика освен метъл няма" - зверски повърхностно мислене.Има и друга музика освен метъла,която макар да не ние любима не е по-лоша.. Сори за оф поста. Гласуване - Ludnichar - 9th February 2008 Въобще не ме познаваш за да ми говориш така и да ми обясняваш повърхностен ли съм, или не съм! Въобще не знаеш какво слушам, дали е само метъл и т.н... Тук е форум на МЕЙДЪН! Тук Мейдън са НАЙ-ВЕЛИКИ! Тук Брус е НАЙ-ВЕЛИК! Тук те са в центъра! Това не пречи да си имаш и други любимци, но не мисля, че е подходящото място тук да обясняваш как били по-велики от Брус или Мейдън! Специално за прехваления Фреди си имам лично мнение и не си ти човека, който ще ми го промени! Гласуване - Кико - 9th February 2008 Ludnichar Wrote:Въобще не ме познаваш за да ми говориш така и да ми обясняваш повърхностен ли съм, или не съм! Много съжалявам ако си помислил,че съм те нарекъл повърхностен.не съм го мислил.Ако така си ме разбрал-станало е недоразумение. Опитах се да си изразя мнението по този въпрос просто,защото наистина понякога някои хора заслепени от любимите си групи пренебрегват други велики неща,които не харесват толкова много. А колкото до форума на Мейдън.Смятам че тук сме се събрали хора,всички до един обожаващи Мейдън.Това ни свързва някак си.Показва че имаме общи неща.И смятам че няма нищо по-хубаво от това да обсъждаш музиката с хора,които имат същия музикален вкус като твоя. Мисля ,че няма нужда тук да споменавам че Брус е най-велик.Това е форума на Мейдън и се подразбира.Когато се регнах тук,знаех че ще намеря общ език с хора,които слушат това което и аз. Аз не мисля че е нужно във всеки пост да подчертавам,че обичам Мейдън,не мислиш ли самия факт че имам профил тук,издава това мое чувство.. Колкото до Фреди.не искам да ти променям личното мнение.Само не го изразявай много,много на публично място,защото е наистина смешно...не го харесвай-това си е твоя работа,но неможеш да твърдиш,че не е велик. Гласуване - Ludnichar - 9th February 2008 Въпроса не е във всяко мнение да обясняваш колко са велики Мейдън, а да не пишеш, че друг е по-велик от тях тук... И понеже подхвана темата, че не можело да казвам кой бил велик и кой не - дай ми определение за велик! Какво значи някой си да е велик въобще! Защото това попринцип е изключително трудно определимо понятие, и хората го разбират по различен начин, следователно и мнението за това кой е велик на хората няма как да съвпада! Гласуване - Кико - 9th February 2008 Ludnichar Wrote:Въпроса не е във всяко мнение да обясняваш колко са велики Мейдън, а да не пишеш, че друг е по-велик от тях тук... Велик е човек изпял велики песни,велик е човек вдъхновил милиони хора,велик е човек,който никога няма да е бъде забравен,велик е човек оставил трайна следа зад себе си,велик е човек сътворил неща,които малцина могат да изкопират качествено камо ли да повторят.. Това аз разбирам под величие. |