Iron Maiden Bulgaria Forum
Mother Of Mercy - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Mother Of Mercy (/showthread.php?tid=535)

Pages: 1 2

Mother Of Mercy - stiff - 17th August 2010

jorro Wrote:Идеата ми беше че не трябва твърде бързо да се отписва едно или друго парче, нищо не съм объркал, песента е синтезирана, неангажираща, но в никакъв случай за мен не е безлична и откакто слушам новия албум винаги си я припявам с удоволствие!Taka че да се правят генерални изводи за парчета по този начин, пък било то и от най-големия фен на групата или от някой който се мисли за такъв е малко странно, да не използвам други думи!:rockdevil:

Сега остава да ми кажеш какво да харесвам или да не харесвам. Ето ТОВА ми се вижда странно.
Също така не ми харесва менторският ти тон. Изразих моето мнение, без да ангажирам никой. Можеше и ти да го направиш, без да ангажираш мен, но очевидно имаш необходимост да се заяждаш, за да бъдеш забелязан. Е, забелязахме те. Доволен ли си вече?

П.С. Не мисля за най-големия фен и не си спомням да съм казвал такова нещо. Би било глупаво. Това не е състезание.

Mother Of Mercy - jorro - 17th August 2010

пичага, нямам нищо против това какво харесваш, че простно много я обруга тая песен, за мен лично трябва да мине повече време за да се изкаже такова мнение...

Mother Of Mercy - stiff - 17th August 2010

Слушам албума от близо 3 седмици. Имам промото отдавна. Другия път ще се допитам до теб дали е минало достатъчно време преди да харесам или не някоя песен.Big Grin

Mother Of Mercy - Dragontear - 17th August 2010

Jorro Никой не е обругавал нищо но на теб пък хич не ти прави чест първия ти пост да е нападка ... така че стей куул .. това не са ти разни коментарчета по новини под сайтове. И тук най малкото хората споделят всякакво мнение.... И така и твоето щеше да бъде прието и да е от значение ако беше в малко по друг формат. Smile

Mother Of Mercy - jorro - 17th August 2010

Съжалявам ако някой се е почуствал засегнат, просто и аз като всеки един сериозен рок фен си изказах мнението, не виждам никакви напатки...но както и да е...Стефан Цанев е казал "...ако двама души мислят еднакво единият е излишен...", така че много добре съм възпитан да зачитам чуждото мнение, но понеже така и не разбрахте мисълта ми относно думите на stiff ...в добрия тон мисля да прекратя този спор...и все пак на мен това парче ми допадаSmile

Mother Of Mercy - tkopankov - 17th August 2010

Здравейте от русе, на мен специално целия албум ми харесва, страхотен е. Видях снимката предполагам,че сте си прекарали страхотно :rockdevil: UP THE IRON

Edit: Моля те пиши на кирлица!!!

Mother Of Mercy - tkopankov - 18th August 2010

не 4е разбирам много но целиа албум е страхотен :edhorns:

Mother Of Mercy - tkopankov - 18th August 2010

ок 6те пи6а малко сам зле с клавиатурата моля да бъда извинен:rockdevil:

Mother Of Mercy - mickthomson - 18th August 2010

тази песен, така и не мога да я усетя, все още...