![]() |
|
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 (/showthread.php?tid=475) |
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - Morticia Dickinson - 16th November 2010 Просто не ми се вижда уместно да гледаме Мейдън 4 пъти на Сонисфиър - тук в Румъния,Турция и Гърция, пък и групите ще са 99 % същите.По-хубаво да ги гледаме 2 пъти на ерата и останалите да са им самотстоятелни нейде из близката Европа. THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - stiff - 16th November 2010 Morticia Dickinson Wrote:Просто не ми се вижда уместно да гледаме Мейдън 4 пъти на Сонисфиър - тук в Румъния,Турция и Гърция, пък и групите ще са 99 % същите.По-хубаво да ги гледаме 2 пъти на ерата и останалите да са им самотстоятелни нейде из близката Европа. Много добре разбирам гледната ти точка за фестивалите, Гери, знаеш, че и аз съм на същото мнение. Просто за момента ми е трудно да кажа за юли, че не знам дотогава. Но както вече казах, имам код за предварителна продажба, с който могат да се купят 4 билета за където и да е в Англия, така че ако някой иска, да казва.
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - Dr. Feelgood - 16th November 2010 Стифф, на какви цени вървят билетите за Лондон, че не се сещам някъде да съм прочел цена? Само таксите които се плащат към билета. THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - stiff - 16th November 2010 Dr. Feelgood Wrote:Стифф, на какви цени вървят билетите за Лондон, че не се сещам някъде да съм прочел цена? Само таксите които се плащат към билета. 42.75 45.25 48.75 Цените са с включени такси. В британски паунди. За O2, Лондон. Мисля, че има и пощенски разходи.
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - novakova - 16th November 2010 stiff Wrote:Много добре разбирам гледната ти точка за фестивалите, Гери, знаеш, че и аз съм на същото мнение. Просто за момента ми е трудно да кажа за юли, че не знам дотогава. Но както вече казах, имам код за предварителна продажба, с който могат да се купят 4 билета за където и да е в Англия, така че ако някой иска, да казва. Аз също имам код за 4 билета,ако искате и аз ще го дам . THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - stiff - 16th November 2010 На 18 ноември ще обявят европейски дати, но съдейки по банера на официалния сайт, ще бъдат само за Франция, Германия и Холандия. THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - mickthomson - 17th November 2010 и след това сме ние - Скандинавия е обявена, Англия също. Като обяват тези дати остават Централна и Източна Европа
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - Dr. Feelgood - 17th November 2010 Стифф, мерси за информацията. Интересно е, че разделят трибуните просто на двете нива, а няма отделни категории билети за отделните блокове. :eusa_think: Ае само на мен ли леко почна да ми дотяга от тези непрестанни банери и прочие. Със сигурност се прави с цел, ама на мен ми омръзна. Мениджмънта вместо да се занимава с тези глупости да вземе да наеме един свестен уеб програмист и най-накрая да се оправи сайта, който си стои така от 100 години. Същите сайтове малките япончета ги правят в училище във втори клас. Пълен смях. Иначе... чакаме да дойде и нашия ред за датите.
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - Morticia Dickinson - 17th November 2010 Охоооо айде Франция Here We Come....:rockdevil: THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011 - novakova - 18th November 2010 Май и Юни цените на билетите до Париж са между 80-100 лева.За Дортмунд-между 40-80лв.Дано има дати за тези градове.За Айдховен са около 80лв.Уф,много съм нетърпелива. |