Iron Maiden Bulgaria Forum
THE FINAL FRONTIER - новият албум - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: THE FINAL FRONTIER - новият албум (/showthread.php?tid=490)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

THE FINAL FRONTIER - новият албум - Morticia Dickinson - 5th March 2010

Мен не ме кефи, добра е но не ми е сред любимите...за това хората са различни. Не може всички да мислим еднакво. Не се опитвайте да ме обедите във вашето мнение.

А като гледам нещо, ако това са песните....пак са нещо дългички.

THE FINAL FRONTIER - новият албум - Dr. Feelgood - 5th March 2010

aces_high Wrote:Това още не е потвърдена информация и не нозим отговорност при наличието на несъответствия

Хахаха. Споко бе Жорка няма да те съдя. Big Grin

THE FINAL FRONTIER - новият албум - Dr. Feelgood - 5th March 2010

Morticia Dickinson Wrote:А като гледам нещо, ако това са песните....пак са нещо дългички.

Да, дълги са, но това в никакъв случай не е изненада. И на мен ми се щеше да има повечко кратки откоси, но... Това е посоката, която се следва от 10 години. Smile И все пак... ако това са песните. Wink

THE FINAL FRONTIER - новият албум - Кико - 5th March 2010

Забелязвам ,че Стив е участвал в написването на всички песни...
Леле нямам никакво търпение!

THE FINAL FRONTIER - новият албум - Leviatan - 5th March 2010

Някакви дълги епоси се очертават..което мен доста ми се нравиSmile..все пак Харис си е майстор в епосите, винаги съм си мечтал за цял албум натъпкан с..епоси от по 14-17 мин.
Хм, всички ни вълнува този файнъл обаче пък има и друга теория- струва ми се, че тематиката в албума пасва на заглавието..в смисъл, че заглавията на песните могат да се вържат тематично със заглавието на албума..не че и на мен не ми минават разни нерадостни мисли..дано просто ние така си мислим и дано с този албум преминем още една граница отвъд която всичко правено досега просто няма да е същото:edtroop:
А Не Едито-прилча ми на оня главния медузест от "Карибски пирати"Blush

THE FINAL FRONTIER - новият албум - Dragontear - 5th March 2010

Любаче оня беше октоподест Big Grin

Аз ще ви кажа защо мисля че тоа са заглавията на песните

Първоначално като видях картинката и заглавието за албума .. Първата ми асоцияция беше за нещо извънземно .. самото едиподобно има някакви шарки .... итоя космос около него....

А и като видях заглавията просто всичко се върза

THE FINAL FRONTIER - новият албум - eddie94 - 5th March 2010

Това е яко че албума ще излезе по- скоро и дано Едито от постера не е и Едито и на обложката (яко е ,ама не е Еди Confusedad: ,поне за менеWink.Ако е последен албум ще е най - добре Дерек Ригс да нарисува обложката. Дано не е последния албум ,много им е рано да спрат.Wink

Ники, точно и аз така го възприех..казах си "фантастика" и през съзнанието ми мина една книга на Станислав Лем..както и да е, но именно затова си помислих,, че фаталната дума "final" може да се окаже двусмилица за нас, а реално да отразява някаква научно фантастична тематика..както започва и Стар трек..как беше.."Космосът..последната граница" или нещо такова..всъщност не беше ли именно така..дявол да го вземе сега няма да спя докато не разбера как започваше стар трек..я да го потърся..

THE FINAL FRONTIER - новият албум - Dragontear - 5th March 2010

Викаш албума да е нешо като ... "Пиши КУР и да излизаме" Big Grin

Dragontear Wrote:Викаш албума да е нешо като ... "Пиши КУР и да излизаме" Big Grin

Бухахааха хахаха еее ааа хихихи е не, не..то няма нищо лошо да е фантастика, аз обичам понякога да чета книги с такъв жанр, ама дали ще е това точно или нещо друго:eusa_think:...пък това за *** трябваше да е в Powerslave .. сигурно Ригс го е нарисувал някъде хихихих