Iron Maiden Bulgaria Forum
Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! (/showthread.php?tid=587)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - bruce_666 - 3rd July 2011

Аз не очаквах че може да спечеля за, което се радвам много. Незнам само око ми се отдаде възможност как ще отида. Ако има някакво събиране и има при някой свободно място пишете. Smile

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - mickthomson - 7th July 2011

Дайте да се разберем, за някаква среща някъде, или направо на летището? Някой друг будалата, като мен ще пътува ли с БДЖ-то, току виж сме се засекли с някой?

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - Vessy - 8th July 2011

A някаква идея с какво да стигнем от гарата или центъра на Стара Загора до летището??? До сега се рових в нета и не намерих нищо, а си мислех че добре познавам града Smile просто не ми се е налагало да ползвам градски транспорт там :/

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - Maidencheto - 10th July 2011

Страхотно преживяване като цяло. Компанията разбира се беше най-добрата, а Денис и групата са невероятни, просто ми напълниха душата. Благодаря на Нико и Гери за билета, и на всички, с които се кефихме цял ден заедно!Smile)))

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - Leviatan - 10th July 2011

Перфектна организация! Просто всичко си беше на мястото - и най-голямия мрънкалник мисля не би могъл да каже нещо напреки срещу усилията на организаторите да направят този истински празник! Тоалетни, паркинг, къмпинг, вход за хора в неравностойно положение, пироефекти като цяло, касови бележки за напитки и храна, авиошоуто- всичко беше уредено и направено. Да не забравин кристалния звук и разбира се бандите, които забиха много здраво! Почувствах се като в бяла държава! Много промоутъри могат да си вземат поука за това как нещата могат да се получат по правилния начин! Жалко единствено за малкото хора, които присъстваха, но аз си пожелавам това мероприятие да стане традиционно и съм сигурен, че при такава организация това място ще се превърне в желана дестинация за много фенове! Да, Денис и момчетата, X UFO ме попиляха, OD Saxon вече нямах сили но и те, другите групи също забиха много добре, изобщо тези които не можаха да дойдат или просто не мислиха,че ще видят нещо стойностно много пропуснаха!

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - guberman - 10th July 2011

Страхотно преживяване беше този концерт.Успях да прегърна Денис
и да ви кажа,напълни ми се душата.Имах възможност да се омешам
с музикантите от всички групи и се убедих,че освен големи творци,
те са и големи хора.Никаква капчица дори от някаква звездомания,
обикновени чичковци,които нищо не ти отказват и истински се забавляват,когато ги заприказваш.Обещаха да дойдат пак,дано.
И всичко това дължим на един ентусиаст и фен като всички нас-ШОН.
Страшен пичага.Най-сърдечни благодарности на Нико и Стиф.
Те си знаят защо....
[Image: bobsean0907011.jpg]

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - Dragontear - 11th July 2011

[Image: 261448_10150267731164617_627279616_72995...1918_n.jpg]

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - mickthomson - 11th July 2011

Страхотен концерт, страхотна организация!!!! Родните "промоутъри"(тук, не визирам всички разбира се, а някои/й определен/иWink, имат дооооста да се учат, как се организира "европейски гиг с истинска фестивална култура". И няма такъв пич, като Денис - евала! :rockdevil:

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - Maidencheto - 12th July 2011

Снимката на Денис с тениската ме изпълни, има като моята Big Grin

Dennis Stratton и Praying Mantris на летището в Стара Загора през юли! - Fufy - 12th July 2011

И аз ще се присъединя към общото мнение за добрата организация. Просто абсолютно всичко си беше на място!
Нямаше обичайните проблеми с охраната или с пропусквателния режим, макар че аз дойдох малко късничко и не знам как е било в началото. Звукът беше прекрасен, за което трябва да си призная, че бях скептично настроена. Хората даваха всичко от себе си на посетителите да им е кеф и това си пролича! Трябва да се обърне и специално внимание на индустриалното количество тоалетни! Big Grin По 2 на човек! Big Grin Приканвам най- сърдечно Цонко да вземе пример!
Имам само 2 забележки. Едната е от към публика - другият път повече!Big Grin Много малко хора имаше, трагично малко. Такова хубаво събитие заслужава повече народ. Надявам се да набере сила през следващите години, защото има потенциал!
Втората е от към къмпинг! Разбирам, че там няма как да се осигурят кой знае какви условия, но все пак! Хубаво- няма течаща вода, но ние си купихме, ще го преживеем. Хубаво- няма ток, ама ние си носихме лампа, ще го преживеем. Ама, хора, поне бурените да бяхте махнали. Единствената разлика м/у това и останалата част от поляната беше, че го бяха заградили с лентичка и бяха сложили табелка "къмпинг". Но се надявам, че с времето и това ще се нареди, стига само събитието да се запази.
Евала на ентусиастите, които летяха над нас в жегата и огромно благодаря на Нико и Гери! :rockdevil:
Страхотно преживяване, страхотна музика и най- вече страхотна компания!

PS: И много готини дрънкулки по сергиите! Big Grin