![]() |
Концертен живот през 2008 - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Общи приказки (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Концертен живот през 2008 (/showthread.php?tid=219) |
Концертен живот през 2008 - Perfect Stranger - 7th July 2008 Любо, Любо, не дълбай с длетото тънко моето сърце... ![]() Така ми се ходеше на дедо, ама нямаше начин. Обаче той беше вчера. Днес са Слейър/Ин Флеймс. Концертен живот през 2008 - Ludnichar - 7th July 2008 След тва, което направиха MANOWAR, Алис Купър ако ще да се е насрал снощи, не е направил абсолютно нищо! Противоречиви отзиви може да ти дал само, някой който не е бил там! Аз, дето никога не съм им бил толкова запален фен, се размазах толкова брутално, че не може да се опише! А моите приятели, за които MANOWAR са, както за мен са MAIDEN, се чудя как оживяха просто... Определено това изживяване не струваше 50 лева! То беше безценно! Ще го запомня до края на живота си! HAIL, HAIL, HAIL AND KILL!!! Концертен живот през 2008 - Leviatan - 7th July 2008 Да бе, верно. Така е като загубиш представа за времето. Мен ме е яд също, че не съм там/щях да се видя със страшно много хора/ а и точно Алис ми се гледаше най-много! Дано доде скоро пак. Така ми се крещи ей стюпид особено, ох ох ![]() Концертен живот през 2008 - Leviatan - 7th July 2008 Ludnichar Wrote:След тва, което направиха MANOWAR, Алис Купър ако ще да се е насрал снощи, не е направил абсолютно нищо! Абе точно хора дето са били ми разказваха...но всеки си го е видял от различен ъгъл...въпросът е че Алис ако се насере, доста групи ще се превърнат в рядка дрисня. От концертите му по тв. които съм гледал за мен това е човека който може да прави шоу, наред с качествената музика, разбира се...искрено им завиждам на хората дето са били снощи. Концертен живот през 2008 - Ludnichar - 7th July 2008 Човек, тва, което го направиха MANOWAR, никой не го е правил! Най-малкото направиха рекорд на Гинес все пак => нещо което НЕ Е ПРАВЕНО НИКОГА! Да не говорим, че 5-те часа не бяха просто 5 часа свирня, а 5 часа УНИКАЛНО ШОУ! И това го казвам, при положение, че около 4 часа едвам си седях на краката, защото все пак преди 2 месеца си изкълчих адски брутално десния глезен, и още към 11 часа вече ме болеше ултра много! Освен това от около 10 техни песни, които исках да чуя, чух около 3 или 4! Но няма как да не го кажа, щото тва значи да излъжа много брутално! Та тия хора твойте не знам колко са били там, колко са били пияни и т.н... , ама са в дълбооока грешка! Концертен живот през 2008 - Leviatan - 7th July 2008 Възможно е...не съм бил и не мога да коментирам моя гледна точка. Само мога да кажа, че сигурно се е изисквал голям стоицизъм за този концерт предвид концерта миналата година, който беше около 3 часа, че и отгоре. Едвам се държах на краката си, щото същия ден шофирах до Каварна и ми беше нещо тегаво. А я кажете тези дето са били на Снейк...имало ли е плейбек или това е само слух? Концертен живот през 2008 - Perfect Stranger - 7th July 2008 Абе като четох колко народ мрънкаше, че Ковърдейл не пял добре, бил прегракнал, настинал и т.н. съмнявам се, че е било плейбек. :devilsmiley: Концертен живот през 2008 - Morgoth - 9th July 2008 Така аз чувах пък на Каварна другата година Бързовара ще прави концерт и пак ще гони рекорд: най-голям брой заспала публика. По разкази ще успеят на 100% ![]() Концертен живот през 2008 - Leviatan - 9th July 2008 Кой той? Концертен живот през 2008 - Morgoth - 9th July 2008 Бързовара бе Любо - онез с колата маска ![]() |