![]() |
Концерт в Румъния - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Концерт в Румъния (/showthread.php?tid=223) |
Концерт в Румъния - Antediluvian - 29th June 2008 Какво стана с групата от София? ![]() Концерт в Румъния - Ludnichar - 14th July 2008 Момчета, какво правим последно с пътуването, нощувките и т.н... Много ми се щеше да дойда вчера да се видя със Стенли и Моргота, ама не можах пак! Концерт в Румъния - Javor - 15th July 2008 В крайна сметка ще пътувам с колата до Букурещ. Изпробвах вече този вариант на 11ти Юли, когато посетихме концерт на Judas Priest в Румъния - културна работа, само дето винетка така и не успях да си намеря, но и близки срещи от третия вид с румънския КАТ нямах ![]() Трима души от Ямбол и една душа от Шумен сме, така че за съжаление не мога да предложа на никой място в колата от Русе до Букурещ. Може би 1 човек мога да взема, та ако някой съвсем е закъсал с ходенето и се очертава да бъде сам може да пише. Както вече написах ще нощуваме след концерта в The Midland Youth Hostel, информация за който съм дал на някоя от предишните страници. Ако някой се е възползвал от информацията дадена от мен и ще спи в същия хостел може да се засечем. С други може да се засечем около концерта :rockdevil: Концерт в Румъния - Dr.Jend - 17th July 2008 Здравейте, Тъкмо поръчах на един тур-оператор две нощувки за Букурещ. Или за 3-ти и 4-ти август или за 4-ти и 5-ти, каквото има. Ще пътуваме с влак до Русе от Варна и оттам за Букурещ. Предлагам след или преди концерта, а може и двете да се съберем БГ агитката на разбор. :edwink: Предлагам всеки, който желае да остави тук мобилен тел. за връзка. Нещо като списък да направим. Следващия копира предходния и добавя своето име. 1. Dr.Jend (Пламен ![]() 2. До скоро! Концерт в Румъния - Dr.Jend - 17th July 2008 trifon13 Wrote:prodavam 2 bileta za concerta v rumanija v sektor C (V.I.P) tel. 0888 20 16 54 То бива, бива, ама аз съм направо за убиване. :edmad: Човекът продавал билети за VIP, а аз чак сега го виждам...:crying: Дано да им са се видяли скъпи на хората и още да не ги е продал... Стискайте ми палци! ![]() Концерт в Румъния - Antediluvian - 17th July 2008 Не мога да повярвам, че никой от София не се обажда...аз какво сам ли ще си пътувам.... Концерт в Румъния - aces_high - 17th July 2008 Не Концерт в Румъния - Dragontear - 17th July 2008 Жоро даде изчерпателен отговор обаче... ![]() Кажи повече инфо как ти ще пътуваш и какви идеи имаш примерно за пътя... Имам чувството че ви е много хаотична организацията Тук всеки си прави планове за себе си и накрая ще има ... "ее ама защо не каза ...ееее ама аз имах 4 места в колата ...итн" Концерт в Румъния - Javor - 18th July 2008 Не е хаотична организацията - просто липсва такава ![]() Концерт в Румъния - Dr.Jend - 22nd July 2008 trifon13 Wrote:prodavam 2 bileta za concerta v rumanija v sektor C (V.I.P) tel. 0888 20 16 54 Dr.Jend Wrote:То бива, бива, ама аз съм направо за убиване. :edmad: Човекът продавал билети за VIP, а аз чак сега го виждам...:crying: Здравейте, Имах късмет... :rockdevil: Никой не беше купил билетите, та вече са пред мен. В момента имам четири билета. :edwink: Tъй като се преместваме в Сектор С на Трибуна 2 (там вече билетите са продадени ![]() Продавам два билета за Трибуна 2 Сектор F (означен е със слънце ![]() - цена на един билет 60 лева; - цена за двата билета 110 лева; - билетите ще бъдат изпратени по куриер с наложен платеж около 7-10 лева, който ще бъде за моя сметка, ако вземете и двата билета. Телефон за връзка: 0888 248 604 - Пламен ![]() Ето ги и самите билети: ![]() ![]() |