Iron Maiden Bulgaria Forum
Концерт в Румъния - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Концерт в Румъния (/showthread.php?tid=223)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Концерт в Румъния - Antediluvian - 29th June 2008

Какво стана с групата от София? Smile няма ли да се организираме заедно да ходим?

Концерт в Румъния - Ludnichar - 14th July 2008

Момчета, какво правим последно с пътуването, нощувките и т.н...
Много ми се щеше да дойда вчера да се видя със Стенли и Моргота, ама не можах пак!

Концерт в Румъния - Javor - 15th July 2008

В крайна сметка ще пътувам с колата до Букурещ. Изпробвах вече този вариант на 11ти Юли, когато посетихме концерт на Judas Priest в Румъния - културна работа, само дето винетка така и не успях да си намеря, но и близки срещи от третия вид с румънския КАТ нямах Big Grin

Трима души от Ямбол и една душа от Шумен сме, така че за съжаление не мога да предложа на никой място в колата от Русе до Букурещ. Може би 1 човек мога да взема, та ако някой съвсем е закъсал с ходенето и се очертава да бъде сам може да пише.

Както вече написах ще нощуваме след концерта в The Midland Youth Hostel, информация за който съм дал на някоя от предишните страници. Ако някой се е възползвал от информацията дадена от мен и ще спи в същия хостел може да се засечем. С други може да се засечем около концерта :rockdevil:

Концерт в Румъния - Dr.Jend - 17th July 2008

Здравейте,

Тъкмо поръчах на един тур-оператор две нощувки за Букурещ. Или за 3-ти и 4-ти август или за 4-ти и 5-ти, каквото има. Ще пътуваме с влак до Русе от Варна и оттам за Букурещ. Предлагам след или преди концерта, а може и двете да се съберем БГ агитката на разбор. :edwink:

Предлагам всеки, който желае да остави тук мобилен тел. за връзка. Нещо като списък да направим. Следващия копира предходния и добавя своето име.

1. Dr.Jend (ПламенWink 0888 248 604
2.

До скоро!

Концерт в Румъния - Dr.Jend - 17th July 2008

trifon13 Wrote:prodavam 2 bileta za concerta v rumanija v sektor C (V.I.P) tel. 0888 20 16 54

То бива, бива, ама аз съм направо за убиване. :edmad: Човекът продавал билети за VIP, а аз чак сега го виждам...:crying:

Дано да им са се видяли скъпи на хората и още да не ги е продал... Стискайте ми палци! Smile

Концерт в Румъния - Antediluvian - 17th July 2008

Не мога да повярвам, че никой от София не се обажда...аз какво сам ли ще си пътувам....

Концерт в Румъния - aces_high - 17th July 2008

Не

Концерт в Румъния - Dragontear - 17th July 2008

Жоро даде изчерпателен отговор обаче...Big Grin
Кажи повече инфо как ти ще пътуваш и какви идеи имаш примерно за пътя...

Имам чувството че ви е много хаотична организацията
Тук всеки си прави планове за себе си и накрая ще има ... "ее ама защо не каза ...ееее ама аз имах 4 места в колата ...итн"

Концерт в Румъния - Javor - 18th July 2008

Не е хаотична организацията - просто липсва такава Wink

Концерт в Румъния - Dr.Jend - 22nd July 2008

trifon13 Wrote:prodavam 2 bileta za concerta v rumanija v sektor C (V.I.P) tel. 0888 20 16 54

Dr.Jend Wrote:То бива, бива, ама аз съм направо за убиване. :edmad: Човекът продавал билети за VIP, а аз чак сега го виждам...:crying:

Дано да им са се видяли скъпи на хората и още да не ги е продал... Стискайте ми палци! Smile

Здравейте,

Имах късмет... :rockdevil: Никой не беше купил билетите, та вече са пред мен. В момента имам четири билета. :edwink:

Tъй като се преместваме в Сектор С на Трибуна 2 (там вече билетите са продадениWink обявявам:

Продавам два билета за Трибуна 2 Сектор F (означен е със слънцеWink.
- цена на един билет 60 лева;
- цена за двата билета 110 лева;
- билетите ще бъдат изпратени по куриер с наложен платеж около 7-10 лева, който ще бъде за моя сметка, ако вземете и двата билета.

Телефон за връзка: 0888 248 604 - Пламен

[Image: stadion_im_sector_f_52245.gif]

Ето ги и самите билети:

[Image: dsc00404_cfec4.jpg] (цък в/у снимката и става голЯ-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-ЯМАWink