Iron Maiden Bulgaria Forum
Концерт в Румъния - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Концерт в Румъния (/showthread.php?tid=223)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Концерт в Румъния - Ludnichar - 5th August 2008

Scream For Me Bucharest!

Концерт в Румъния - Antediluvian - 5th August 2008

Нечовешко!!!!!!!

Първо да чуя парчета като Powerslave, Rime of the Ancient Mariner, The Clairvoyant , Revelations си беше някаква мечта, която не съм вярвал да се случи!!! Енергията беше невероятна. Чак на концерт човек наистина проумява колко енергични са ВСИЧКИ парчета на Мейдън.

Брус пя много по-добре от колкото миналата година /което се очакваше, бях проверил видеота от световното им турне/, но ако щете вярвайте - пя по-добре дори и от Порто Алегре!!! С две думи, разцепи сцената Smile същото се отнася и за другите, които свирят толкова добре, че може да се объркаш дали не слушаш студииния запис /без публика/ - Още едно доказателство че Мейдън се раздават независимо пред колко хора свирят!

Шоуто, светлините, звука бяха перфектни , този път всички китари се чуваха перфектно, звука отново като в София беше една идея по-слаб, но когато Мейдън забият, всичко губи значение, остава само да се чудя бях ли наистина там или беше това сън....

Естествено има какво да се оплаква човек от румънците, но всичко бледнее пред Мейдън.

Единствено не мога да пропусна, че макар и като цяло публиката да не отстъпваше от Софииската /поне от моята гледна точка, а аз бях на оградите зад Газон А, т.е. на 30на м от сцената и я виждах перфектно, получавах вода и т.н./, то имаше точно пред мен доста хора от Газон А, /в по-задната му част/ , които бяха доста статични и според мен не им беше мястото там. От дясно също бяха малко такива, а зад мен ставаше лудница Smile

Споменавам го това, защото каква е публиката около теб има значение.

Няма да забравя как преди Wasted Years скандирахме "Мейдън,Мейдън" толкова много време че Брус направо не вярваше и си седна да ни чака. По-нататък скандирахме "брус, Брус" и той нещо спомена "kind of disadvantage of having a name sound like a wild animal..." нещо от сорта Big Grin

разбрах че е споменал, че е чул че има доста българи на стадиона и ни поздравил Smile И официално обяви че ще правят нов албум.

Баща ми , който беше на седящи места е записал с фотоапарата /8 мегапиксела и 10 оптичен зуум/ някои парчета, и е изненадващо, че звукът и картината са ДОСТА добри, и по-късно ще ги кача някъде!

Накрая тениската ми беше толкова мокра, че неможа 1 ден да изсъхне Tongue
А и сега ми е малко трудно да говоря, но едно е ясно - докато те идват наоколо, ще правя всичко възможно да отивам и да ги виждам на живо! Защото, когато дойде денят, в който те спрят да правят турнета, ще ми липсва нещо, което никоя друга група няма да запълни!

Концерт в Румъния - Morgoth - 5th August 2008

Така айде и аз да напиша малко ферманче за концерта. Ние малко закъсняхме изпуснахме Лорчето, но хванехме подгряващата група, хората пееха, а не я усвирваха както тук често се случва. Аз бях много по-развалнуван май от първия път когато ги видях, се пак цяла година и 2 месца минаха. Иначе и мойта фланелка беше мокра и то дори май повече от колкото на Whitesnake и Leppard (който е бил знае какво бешеWink. На мен лично публиката ми хареса повече от таз в София, макар че сега кат се замисля аз единствения спомен от концерта в Сф e Always Look on the Bright Side of Life, за разлика от сега където си спомням почти всичко. Стига толкоз писане Big Grin
А иначе ето как за мен изглеждаше концерта:

МAIDEN

Doctor, Doctor почна и публиката почна да се разбужда и се приготви да избухне, Трансилвания ни пренесе в дебрите на Румъния където вече сичко скачаще куфееше, кефеше, при момента на Чърчил Спийч вече огромна част от народа вече почна да крещи с пълно гърло, дойде Aсес Хай, което беше като Flight 666 отнасяйките напълно в друго измерение, където пред теб бяха те в невероятна форма, невероятно живи, енергични и където времето буквално летеше няма и няколко минути и ето тъмно и вече 2 минути до полунощ :edhorns: После Rеvelations и след кратко време настъпи време Union Jack да се развее, публиката куфееше, кефеше се, нямаше безмислени погота Smile После се опитваше да говори нещо ма нещо не му позволихме много (браво на румънците и другите придошли феновеWink. Wasted Years - тази песен няма нужда от коментар, там човек само може да слуша. След това имаше 666 - неостаряваща песен :rockdevil: Can I Play With Madness мина и след това един безпорен епос да го нарека в музиката започна, светлини, ефекти, и макар над 13 минути "проклятието" измина на един дъх. След тва пак "проклятие" от древен Египет ни споделетя, но и то мина неусетно. Heaven can wait to another 4th ** 2009 Wink Като през това време трябва да има търчене по баири Tongue и то без Fear of the Dark :rockdevil: защото ще видим Iron Maiden отново :rockdevil: така каза Мооnchild Big Grin a пък и Clairvoyant-a го затвърди. И кат за край: The sand of time to next concert are running HIGH :rockdevil:

Така че да не претрупвам горния пост. Много е хубаво че се бяхме събрали толкова много хора от Б-я, макар и на различни групички Smile

А който иска може прати снимки за да бъдат качени на сайта Wink
Eто една от най-добрите според мен: [Image: t_4de8d9c56cdm_44eea1d.jpg]

Българските фенове щурмуват ПАРЛАМЕНТИЩЕТО Big Grin

Моля следващият път си намалявайте големината на снимките.

Концерт в Румъния - Perfect Stranger - 5th August 2008

Еййй, браво, браво! Сигурна съм, че и на терена сте се представили добре. Smile

Eм не бяхме сички заедно Sad Че ние (малката агиткаWink закъсняхме със влизането дори Лорчето изпуснахме

Концерт в Румъния - Perfect Stranger - 5th August 2008

То пък мнооого изпуснахте. Big Grin Но в интерес на истината тоя път не беше толкова зле, само да не й бяха толкова еднакви песните, бе.

Концерт в Румъния - Dragontear - 5th August 2008

Що сте закъсняли бе мърди ... нали ож от предишния ден сте там Big Grin

Киснахме пред Хилтън Big Grin

Концерт в Румъния - Ludnichar - 5th August 2008

Да, и накрая се оказа, че не бяха там! :finger2: