![]() |
Концерт в Румъния - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Концерт в Румъния (/showthread.php?tid=223) |
Концерт в Румъния - The beasT - 13th August 2008 аааааа чак сега се върнах.. леле.. беше.. за втори път изживях онова същото.. като на 4-ти юни :crying: направо.. абе вие сте го описали толкова подробно преди мен, че няма какво да допълня. Просто нямам думи.. ние преди концерта малко закъсахме с колата и се бях притеснила, че ще закъснея :no: ама не:laugh:, не закъснях.. беше.. ВЕЛИКО. Не, глупости, не беше велико, беше много повече от това ^^ ааааааа вече мога да умра спокойно ^^ бе какво пиша аз като нямам думи О.О Концерт в Румъния - Maidencheto - 13th August 2008 Значи и ти си била там...Ясно май само аз останах прецакана и цял живот няма да си го простя,НИКОГА!!!!!!!!!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: Концерт в Румъния - Antediluvian - 13th August 2008 Спокойно, Мейдън със сигурност ще минат наблизо и следващите години. Както каза Брус "we've got a whole bunch of plans for the future" ![]() Е вярно, едва ли ще чуеш Рowerslave, Rime, The Clairvoyant, но, съгласи се, никоя песен не е по-важна от самият факт, че Мейдън ще свирят. Бахти, още ми звучи в главата "Into the Abyss I'll fall, the Eye of Horus" ![]() ![]() Концерт в Румъния - The beasT - 13th August 2008 ^IrOn^MaIdEn^ Wrote:Значи и ти си била там...Ясно май само аз останах прецакана и цял живот няма да си го простя,НИКОГА!!!!!!!!!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: милоо, яяя стига.. те следващия път знаеш, че ще дойдат специално заради твоите прекрасни очи хD ![]() Концерт в Румъния - Maidencheto - 13th August 2008 Благодяря ви,че ме окуражихте!Обичам ви! ![]() Концерт в Румъния - Dr.Jend - 18th August 2008 Здравейте, И аз се прибирам сега от почивка... Изкефихме се тотално с дъщеря ми Кармен на концерта! :rockdevil: Да я похваля, че успя с честните си сини очи да вкара видео-камерата ми и успях да запиша по около минута-две от всяко парче, а също и от подгряващите. :edwink: Румънците (Трупър ![]() Тъжно ми стана, че румънците не можаха да напълнят този малък стадион... ![]() Запознахме се с Моргот и приятеля му от Варна (забравих ти името, сори ![]() По-късно снимки, видео и други... :edwink: Концерт в Румъния - Morgoth - 18th August 2008 Дженд тъкмо се чудех къде се загуби ![]() ![]() А за филмовия материал определено го чакаме с нетърпение. 4sharig и bgshare май ще могат го поберат ![]() Концерт в Румъния - Dr.Jend - 18th August 2008 Тук съм, как иначе... :edwink: Събирайте пари от сега за догодина, че както са се заканили за ново НЕВИЖДАНО досега шоу... Мали-и-и-и-и-и... Дано всичко да е наред и да им се радваме и догодина. Ако може, поне два пъти. :edwink: И да сме по-добре организирани - с фланелки, знамена и т.н., като сръбските фенове. Концерт в Румъния - Dragontear - 18th August 2008 За догодина със сигурност ще предприемем организация за концерт в чужбина но няма да е в Сърбия или Гърция.... А относно тениски знамена итн.. гарантирам че ще е на ниво.. Тази година в Гърция много фенове ни разпитваха от къде могат да си вземат като нашите тениски .. и даже ни сбъркаха с официалния фен клуб ![]() Концерт в Румъния - mickthomson - 18th August 2008 Dragontear Wrote:Тази година в Гърция много фенове ни разпитваха от къде могат да си вземат като нашите тениски .. и даже ни сбъркаха с официалния фен клуб лошото е, че организаторите не ни сбъркаха, та да се качиме за "Heaven...", на сцената |