Iron Maiden Bulgaria Forum
Концерт в Румъния - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Концерт в Румъния (/showthread.php?tid=223)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Концерт в Румъния - hipestz - 26th April 2008

здрасти
ние сме групичка от 4-5 човека и мислим да ходим на концерта в румъния...тази вечер бистрим политиката и най-вероятно другата седмица отиваме с кола до букурещ за да купим билети(ако все още имаWink поне в сайта пише че има....ако има други желаещи за билети можем евентуално да купим....но да не избурзвам утре ще дам повече инфо дали ще ходим за билети

ъп ди айрънс!!!

Концерт в Румъния - sissyketch - 7th May 2008

здравейте, организира се групово пътуване за концерта в Букурещ на 4 август от туристическа агенция nrg travel. тръгването е от варна. ценате е 220 лева като са включени транспорта и билета за концерта. желаещите могат да се запишат по мейл - air@nrgtravel.com или на тези телефони: 052/ 699 966 и 0899/ 199 333. предлагат се и само билети като цената им е 80 евро с включена доставка

Концерт в Румъния - Dr.Jend - 8th May 2008

Малко скъпичка е тази варненска оферта, вие какво ще кажете?

За групата в Русе, бройте още двама - аз и дъщеря ми.

Концерт в Румъния - Dragontear - 13th May 2008

80 евро???

Тези билети трябва да са с автографи от групата!!

За Гърця са 77 с доставката и то за предна линия....
Тук сме Фенове а не златни рибки

Концерт в Румъния - Javor - 13th May 2008

Може би е рано да очаквам някакъв особен ентусиазъм у всички, но тъй като само откъслечни мнения има относно някакво по-организирано пътуване, аз си резервирах вече две места в Midland Youth Hostel (линк към който съм дал по-гореWink. За пътуване най-вероятно ще ползвам редовния автобус Русе - Букурещ в 14:00 в дена на концерта. Там може да се засека с някой от вас Wink

Концерт в Румъния - Dr.Jend - 22nd May 2008

Здравейте приятели!

Първо искам да благодаря специално на Javor за инфото, което е пуснал по-горе. Бравус! :eusa_clap:

За момента моите планове са следните:

- Пътуване от Пловдив до Варна

Аз съм роден и живял там до 18 годишен. Родители, сестра ми, приятели от ученическите години живеят там. Ще пътуваме цялото семейство, най-вероятно. Жената, бебка и голямата кака оставям там, а аз и малкта кака към Iron Maiden! :edhorns:

- Пътуване от Варна до Русе

Имам дружки в Русе, които ще ми е приятно да видя, а и не съм посещавал града от студентските години. Може и да останем за една-две вечери там.

- Пътуване от Русе до Букурещ

Можем да се видим с останалите фенове, които ще пътуват за концерта и да джиткаме заедно, а може и да отидем една вечер преди концерта да разузнаем. :edwink: В Букурещ предвиждам поне една нощувка, за да разгледаме града и да не се шпорим след концерта. Ще ми е драго след концерта пак да се видим и да споделим впечатления от шоуто. Пътувам с 9 год. ми дъщеря и искам това пътуване да и е приятно и спокойно, да има време за почивка. Най-вероятно ще бъдат яки жеги, които ще ни морят допълнително.

- После по обратния път към Варна

Не съм резервирал засега никъде нощувки, ама мисля до края на юни да го направя за Букурещ, че да не спим по пейките... Big Grin

Концерт в Румъния - Dr.Jend - 22nd May 2008

Във връзка с групата за Букурещ, мисля, че ще е добре съфорумците да си направим нещо като списък. Който прецени, може и да остави някакви допълнителни координати, които няма в профила си, например телефон. Давам тон за песен:

1. Dr.Jend (ПламенWink 0888 248 604

Ако желаете да се включите в списъка, копирайте последния публикуван и добавете името си.

До скоро...

Концерт в Румъния - trifon13 - 22nd May 2008

prodavam 2 bileta za concerta v rumanija v sektor C (V.I.P) tel. 0888 20 16 54

Концерт в Румъния - aces_high - 22nd May 2008

Изникнаха още желаещи от София.Дайте да намерим някак билети.Smile

Концерт в Румъния - Antediluvian - 22nd May 2008

Във връзка с групата за Букурещ - само не уточни, за група от София ли става дума или....защото аз търся група от София да се съберем