![]() |
Концерт в Румъния - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Концерт в Румъния (/showthread.php?tid=223) |
Концерт в Румъния - hipestz - 26th April 2008 здрасти ние сме групичка от 4-5 човека и мислим да ходим на концерта в румъния...тази вечер бистрим политиката и най-вероятно другата седмица отиваме с кола до букурещ за да купим билети(ако все още има ![]() ъп ди айрънс!!! Концерт в Румъния - sissyketch - 7th May 2008 здравейте, организира се групово пътуване за концерта в Букурещ на 4 август от туристическа агенция nrg travel. тръгването е от варна. ценате е 220 лева като са включени транспорта и билета за концерта. желаещите могат да се запишат по мейл - air@nrgtravel.com или на тези телефони: 052/ 699 966 и 0899/ 199 333. предлагат се и само билети като цената им е 80 евро с включена доставка Концерт в Румъния - Dr.Jend - 8th May 2008 Малко скъпичка е тази варненска оферта, вие какво ще кажете? За групата в Русе, бройте още двама - аз и дъщеря ми. Концерт в Румъния - Dragontear - 13th May 2008 80 евро??? Тези билети трябва да са с автографи от групата!! За Гърця са 77 с доставката и то за предна линия.... Тук сме Фенове а не златни рибки Концерт в Румъния - Javor - 13th May 2008 Може би е рано да очаквам някакъв особен ентусиазъм у всички, но тъй като само откъслечни мнения има относно някакво по-организирано пътуване, аз си резервирах вече две места в Midland Youth Hostel (линк към който съм дал по-горе ![]() ![]() Концерт в Румъния - Dr.Jend - 22nd May 2008 Здравейте приятели! Първо искам да благодаря специално на Javor за инфото, което е пуснал по-горе. Бравус! :eusa_clap: За момента моите планове са следните: - Пътуване от Пловдив до Варна Аз съм роден и живял там до 18 годишен. Родители, сестра ми, приятели от ученическите години живеят там. Ще пътуваме цялото семейство, най-вероятно. Жената, бебка и голямата кака оставям там, а аз и малкта кака към Iron Maiden! :edhorns: - Пътуване от Варна до Русе Имам дружки в Русе, които ще ми е приятно да видя, а и не съм посещавал града от студентските години. Може и да останем за една-две вечери там. - Пътуване от Русе до Букурещ Можем да се видим с останалите фенове, които ще пътуват за концерта и да джиткаме заедно, а може и да отидем една вечер преди концерта да разузнаем. :edwink: В Букурещ предвиждам поне една нощувка, за да разгледаме града и да не се шпорим след концерта. Ще ми е драго след концерта пак да се видим и да споделим впечатления от шоуто. Пътувам с 9 год. ми дъщеря и искам това пътуване да и е приятно и спокойно, да има време за почивка. Най-вероятно ще бъдат яки жеги, които ще ни морят допълнително. - После по обратния път към Варна Не съм резервирал засега никъде нощувки, ама мисля до края на юни да го направя за Букурещ, че да не спим по пейките... ![]() Концерт в Румъния - Dr.Jend - 22nd May 2008 Във връзка с групата за Букурещ, мисля, че ще е добре съфорумците да си направим нещо като списък. Който прецени, може и да остави някакви допълнителни координати, които няма в профила си, например телефон. Давам тон за песен: 1. Dr.Jend (Пламен ![]() Ако желаете да се включите в списъка, копирайте последния публикуван и добавете името си. До скоро... Концерт в Румъния - trifon13 - 22nd May 2008 prodavam 2 bileta za concerta v rumanija v sektor C (V.I.P) tel. 0888 20 16 54 Концерт в Румъния - aces_high - 22nd May 2008 Изникнаха още желаещи от София.Дайте да намерим някак билети. ![]() Концерт в Румъния - Antediluvian - 22nd May 2008 Във връзка с групата за Букурещ - само не уточни, за група от София ли става дума или....защото аз търся група от София да се съберем |