![]() |
Концерт в Румъния - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Концерт в Румъния (/showthread.php?tid=223) |
Концерт в Румъния - Morgoth - 26th May 2008 Нико таз може би зарад цвета ми се види по-яко от гръцката. Аз си поръчвам ![]() Едит: Само нз дали трябва да го има тва Румъния. Май само Букурещ е по-добре. Или вместо Румъния може RO Концерт в Румъния - Ludnichar - 26th May 2008 Еми правилно съжаляваш! Все пак ние отиваме на концерт на МЕЙДЪН! В случая това е най-важното, а не факта, че е в румъния! А тая тениска акцентира общо взето 50/50 Мейдън и румъния, а това че сме фенклуба от БЪЛГАРИЯ съвсем малко се загатва с някакво мизерно надписче! Да не говорим, че дори стилистично не стои добре този надпис въху картата, защото надписа има жълто и картата има жълто! Концерт в Румъния - Perfect Stranger - 26th May 2008 Виж сега, дай да уважим факта, че Нико си е направил труда да направи проекта. Все пак никой не те задължава да си точно с тази тениска. Предполагам на концерта ще има мърчандайз и можеш да си вземеш нещо оттам. А можеш да направиш и собствен проект и да онагледиш идеите си. Сори, че прозвуча малко грубо, нямам за цел да те засегна. Концерт в Румъния - mickthomson - 26th May 2008 Perfect Stranger Wrote:Виж сега, дай да уважим факта, че Нико си е направил труда да направи проекта. Евала :eusa_clap: Концерт в Румъния - Ludnichar - 26th May 2008 Не мисля, че някой като хване да прави нещо, не трябва да се съобразява с мнението на другите, когато това нещо е свързано с тях! В случая смятам, че би трябвало тениските да се съобразят с мнението хората, които ще посетят концерта в Букурещ! Концерт в Румъния - Perfect Stranger - 26th May 2008 Ами именно това имам предвид - вие ще ги носите, трябва да ви харесва. Хубаво е да има разнообразие от идеи. Нико представи своята, обясни откъде се е водил при изработването й. Не ти харесва дизайна, оформлението, цветовете - ми давай, направи нещо различно, покажи как виждаш нещата. Аз поне не видях никъде да пише 1. че това задължително ще бъдат тениските и 2. че сте длъжни да ги носите. В краен случай, пуснете една анкета в темата да има ли карта на Румъния или не и решавайте. Не знам, аз поне така ги виждам нещата. Концерт в Румъния - Ludnichar - 26th May 2008 Напротив, дизайна много ми харесва, изключвайки картата и знамето на румъния! И никъде не съм написал, че не уважавам труда на Нико, просто си имам мое виждане по въпроса и го излагам пред вас! Концерт в Румъния - Dragontear - 27th May 2008 Значи от сега на татък ще отговарям явно само за неща които ще организирам или на които ще присъствам.. и после да не чуя репшлики от сорта на "понеже ще ходиш в гърция ... и не уреди билети за румъния..." (това го чух няколко пъти ![]() Концерт в Румъния - TheWickerMilko - 27th May 2008 Здравейте Аз също имам желание за концерта,стига само да ме вкючите в някоя организирана група,защото сам нищо няма да направя. И ако може някой да ми помогне със копуването на билетите. Споделете и кой в кой сектор е Концерт в Румъния - Perfect Stranger - 27th May 2008 Оф топик Dragontear Wrote:репшлики от сорта на "понеже ще ходиш в гърция ... и не уреди билети за румъния..." (това го чух няколко пътиТова е мегатъпо. Ти не си длъжен да уреждаш билети за Румъния. Смятам, че даже и това, че направи организацията за купуване на билетите за Гърция, разправиите с Тикетпро, банкови преводи, транспорт и т.н. не беше длъжен да го правиш и лично аз съм ти много благодарна, че отдели време и нерви за това и се нагърби с отговорността. Не знам кой има претенции към теб, но го съветвам да се хване в ръце и да организира нещата за Румъния. То отстрани е много лесно. И изобщо - много е грозно, когато някой направи нещо на добра воля, да се намерят няколко критика, които да му обяснят, че продукта на усилията му не струва. Това демотивира страшно и в един момент рискуваме клуба да остане само на хартия, просто защото малкото хора, които действително правят нещо, ще престанат. Сори за излиянието, ако прецените, че не е за тук, моля да го изтриете. |