![]() |
|
Коя е песента, която - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Коя е песента, която (/showthread.php?tid=242) Pages:
1
2
|
Коя е песента, която - mickthomson - 21st March 2008 ...слуша последно - ...пя последно - ...е любимата ти за танци - ...те кара да се усмихнеш - ...те натъжава - ...те преследва - ...последно си свали - ...търсиш, а не можеш да намериш - ...не издържаш да слушаш - ...можеш да слушаш без спиране - ...ти напомня детството - ...ти напомня за последното лято - П.С: реших и аз да пусна една темичка, струва ми се интересна Коя е песента, която - Dragontear - 21st March 2008 ...слуша последно - Iron Maiden - The Rime Of The ANcient Mariner ...пя последно - Blaze - Kill And Destroy ...е любимата ти за танци - ... ТАНЦИ?!?! ...те кара да се усмихнеш - Iron Maiden - Can I Play With Madness ...те натъжава - Bruce Dickinson - Darkness Be My Friend ...те преследва - Bon Joji - Its My Life ...последно си свали - Pyramaze _ Year Of The Phoenix ...търсиш, а не можеш да намериш - Battlezone or Paul Dianno- Overloaded ...не издържаш да слушаш - Каквото и да е на Rhapsody (Of Fire) ...можеш да слушаш без спиране - The Cure - Burn ...ти напомня детството Iron Maiden - Childhoods end ...ти напомня за последното лято Iron Maiden - Out Of The Shadows, Sonata Arctica - Paid In Full, Kamelot - The Human Stain, и още много други от албуми излезнали през същата година Коя е песента, която - Morticia Dickinson - 21st March 2008 ...слуша последно - Iron Maiden - These Colors Don`t Run ...пя последно - Black Sabbath - Die Young ...е любимата ти за танци - Uriah Heep - Look At Your Self ...те кара да се усмихнеш - Korpiklaаni - Beer Beer ...те натъжава - Iron Maiden - For The Greater Good Of God ...те преследва - Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name ...последно си свали - Maiden Voyage - FOXNews (не е песен ![]() ...търсиш, а не можеш да намериш - една испанска песен с един дребосък ...не издържаш да слушаш - Киске ...можеш да слушаш без спиране - Iron Maiden и някои песни на Sabbath i Heep ...ти напомня детството - Mr. President - What is Love...незанм дали е негове,но т ея диско песни ми напомнят за детството ...ти напомня за последното лято - мм всяка една песен,която Maiden изпълниха на концерта си Коя е песента, която - mickthomson - 21st March 2008 ...слуша последно - съдейки по winamp-a - Iron Maiden - The Nomad ...пя последно - пях(беше ебати пеенето, ама как да е Металика, на един купон, ама утрепете ме не помна коя песен ![]() ...е любимата ти за танци - не че се скъсвам да танцувам, ама може би - Deep Purple - Soldier Of Fortune ...те кара да се усмихнеш - Iron Maiden - Afraid To Shoot Stangers ...те натъжава - Iron Maiden - Paschendale ...те преследва - последно време Sepultura - roots bloody roots ...последно си свали - един албум на Ministry (за което благодаря на Пърфек Стрейнджъра ![]() ...търсиш, а не можеш да намериш - не мога да се сета, поне за сега ...не издържаш да слушаш - чалга, абсолютно я ненавиждам, некой път в кръчми или др. се сдържам заради другите, ама я ненавиждам ...можеш да слушаш без спиране - всичко на Мейдън ...ти напомня детството - Scorpions - Wind Of Change (Scorpions & Queen, са ми първите групи ![]() ...ти напомня за последното лято - трак листа на Мейдън за миналата година :edtroop: Коя е песента, която - the_trooper - 21st March 2008 ...слуша последно - Iron Maiden-Running Free ...пя последно - Metallica-Welcome Home (Sanitarium) ...е любимата ти за танци - ...те кара да се усмихнеш - Iron Maiden-Holy Smoke ...те натъжава - Deep Purple-Soldier Of Fortune ...те преследва - Dimmu Borgir-Burn In Hell ...последно си свали - Immortal-One by One ...търсиш, а не можеш да намериш - няма такава ...не издържаш да слушаш - чалга, техно , рап и др. подобни простотии ...можеш да слушаш без спиране - Iron Maiden (не само мога, ами и го правя ![]() ...ти напомня детството - Някои песни на Black Sabbath,Scorpions,Uriah Heep и Deep Purple. ...ти напомня за последното лято - Iron Maiden-The Clansman и No More Lies Коя е песента, която - Ludnichar - 21st March 2008 ...слуша последно - Iron Maiden - Flight Of Icarus ...пя последно - Katar - New Sermon (тая много я обичам, всички съседи разбират, особено частта със "stupid bastards" :devilsmiley: ) ...е любимата ти за танци - айде нека го кажем за куфеене - Rammstein - Spiel Mit Mir ...те кара да се усмихнеш - Feuerschwanz - Met Und Miezen (първия път, когато ми я пратиха, се разцепих от смях просто )...те натъжава - музика не може да ме натъжи... ...те преследва - и това не се сещам... ...последно си свали - Ruoska - Lihaa Vasten Lihaa (новата песен на любимите ми финладци ![]() ...търсиш, а не можеш да намериш - нема такъв филм, имам един приятел, който може да ми намери всичко ...не издържаш да слушаш - чалга ...можеш да слушаш без спиране - всяка една песен на Maiden, Rammstein, Helloween ...ти напомня детството - East 17 - Generation XTC ![]() ...ти напомня за последното лято - Iron Maiden - For The Greater Good Of God (най-добрата песен от новия албум, и общо взето единствената, която наистина се радвах, че е в листа за концерта ![]() Elvenking - The Scythe (този албум излезе точно края на лятото и оглави всякаквите ми лични класации за 2007, няма как да не я спомена )И аз да добавя едно: ...коя е песента, която може да те успокои във почти всяка една ситуация - Helloween - If I Knew Това може би е единствената песен, която може да ми бръкне в душата и то много на дълбоко... Винаги си спомням момента, когато Левски загуби от шалке на 1/4 финала за купата не уефа... Прибрах се и сълзите ми течаха... Сложих си слушалките и пуснах тази песен... Стана ми по-добре! От тогава винаги, когато ми е криво я пускам, и ми олеква поне малко! Коя е песента, която - h4ll0w3d - 21st March 2008 ...слуша последно - Cradle of Filth - Nymphetamine ...пя последно - Sonic Syndicate - Denied ...е любимата ти за танци - Bon Jovi - Always ...те кара да се усмихнеш - Iron Maiden - Fear of The Dark ...те натъжава - Iron Maiden - No Prayer For The Dying ...те преследва - Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name ...последно си свали - Graveworm - Nocturnal Hymns ...търсиш, а не можеш да намериш - мога да я запея ама не мога да и кажа именно името. Търся я от.. хм.. година и половина-две. :blink: ...не издържаш да слушаш - чалга ...можеш да слушаш без спиране - зависи от настроението ...ти напомня детството - (доколко съм възрастен е отделен въпрос ) Iron Maiden - Rime Of The Ancient Marriner...ти напомня за последното лято - Soilwork - Distortion Sleep П.П. здравейте на всички, нов съм. ![]() Георги на 17 от Стара Загора. Откърмен съм с Maiden. Приятно ми е. :happy: Коя е песента, която - Dragontear - 21st March 2008 ^ Добре дошъл Георги. Хвърли едно око на под Форума "ФЕНОВЕТЕ" Там може да се представиш по-подробно Коя е песента, която - The beasT - 21st March 2008 ...слушах последно - Judas Priest - The Ripper ...пях последно - Guns N' Roses - Don't cry с една фр под дъжда ^^ ...любимата ми песен за танци е - нещо на Queen ще е със сигурност ...кара ме да се усмихна - Iron Maiden - Running Free ...натъжава ме- Queen - The show must go on и въпреки всичко ми е любима ...преследва ме - Ozzy Osbourne - No more tears О.О ...последно си свалих - Velvet Revolver - Get Out The Door, след 2 месеца търсене О.О ...търся, а не мога да намеря - последно Velvet Revolver - Get Out The Door, ама я открих.. хD ...не издържам да слушам - чалга, рап и даркуейв напоследък :\ ...мога да слушам без спиране - Iron Maiden - Fear Of The Dark ...напомня ми детството - Bon Jovi - It's my life, понеже преди много го слушах.. но аз още съм си дете ;] ...напомня ми последното лято - това е трудно.. но да кажем Iron Maiden - for the greater good of god ^^ като за след концерта ^^ Коя е песента, която - Eddie Breeg - 21st March 2008 ...слуша последно - SoaD - Lonely Day ...пя последно - Metallica - I Disappear ...е любимата ти за танци - Ъъъ,танци ли?! ...те кара да се усмихнеш - Iron Maiden - Run To The Hills ...те натъжава - много са,но да кажем Nothing Else Matters ...те преследва - Елмаз и Стълко ![]() ...последно си свали - Him - Join me XD ...търсиш, а не можеш да намериш - не се сеща,сега ...не издържаш да слушаш - чалга...можеш да слушаш без спиране - всичко на Мейдън ...ти напомня детството - Desireless - Voyage,Voyage ...ти напомня за последното лято - Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine |