![]() |
|
Iron Maiden але-але-але .... - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Iron Maiden але-але-але .... (/showthread.php?tid=306) |
Iron Maiden але-але-але .... - Кико - 3rd August 2008 Оцеляхме хора! Няма такова пого,няма такива скапани гърци! Не искам да коментирам организацията и публиката,не искам да си развалям настроението... Само ще кажа,че това беше нещо незабравимо.Невероятно! Момчетата се раздадоха на максимум,на Брус гласа беше кристален и до последните тонове на Hallowed Be Thy Name..Много качествена сцена.Просто само нея да гледахме ни стигаше. Няма да пиша повече,защото трябва да ходя да се къпя,а повярвайте тов никак няма да е леко след снощи....:eek: Iron Maiden але-але-але .... - trillian - 3rd August 2008 Аз успях да сваля всички пластове мръсотия, но усмивката ми при спомена за великолепния концерт за дълго време няма да изчезне от лицето ми :rockdevil: Боговете слязоха на земята и ни показаха какво значи класа!! Брилянтни!!!!!! Дори и миризливите блъскащи се като стадо подивели овце гърци, прашния терен и слабата организация от гръцка страна не успяха да помрачат атмосферата. И след много run to the "greeк" hills се завръщаме прашни, прегракнали, изцедени, но безмерно накефени и доволни :rockdevil: Безкрайни благодарности на Нико и Гери - хора, всичко беше на ниво :eusa_clap: Iron Maiden але-але-але .... - Perfect Stranger - 3rd August 2008 Хора, страхотно беше. :rockdevil: Мен яко ме тресе пауъра - във влака изобщо не успях да заспя и си дойдох пеша от гарата, а това са 2-3 км. Имам чувството, че няма да мога да заспя. Направо ми иде да се метна в Букурещ утре, жалко, че няма как. Аде, отивам да се къпя, нататък ще пиша пак. Iron Maiden але-але-але .... - kosio - 4th August 2008 Аайрън Меейдън але-але-але але-але-але але-але-але...и така нататък :rockdevil: Iron Maiden але-але-але .... - Leviatan - 4th August 2008 Аз също продължавам да съм под влияние на емоцията:rockdevil:. Силно изживяване, което ще осъзнавам седмици наред....Страшен концерт! Мейдън бяха перфектни както винаги. Излязоха и не ни оставиха да си поемем дъх до последния акорд. Невероятни пиро ефекти и също толкова готин киборг! Просто Брус и компания ни разпиляха, така както само те могат да го направят. Думите така или иначе не могат да опишат емоцията, която изживях. Който е бил недоволен от концерта в София трябваше да посети този концерт9- имам в пред вид организацията. Интересно какъв паралел би направил:eusa_think:. Както и да е....ако някой си мисли че на wasted years не може да се прави пого- е в дълбока грешка - може! Както и на Райма и на Ревълейшънс! Всъщност там където бях имаше непрестанно пого. Всяка една песен беше пого! И въпреки,че трябваше постоянно да се боря да не бъда премазан, пресован, балиран и изплют, съм благодарен на небесата, че ми позволиха да чуя и видя /къде повече, къде по-малко / невероятния сет лист и песни като хевъна, аксеса, ревълейшънс, райма, пауърслейва и моончайлд. Кико е прав- на хелоода гласът на Брус беше такъв, като че ли тя беше откриващото парче, а не последното! Невероятно чист глас! Тези песни може и да не ги чуя 2 път. Колкото и да съм разочарован от византийците и тяхните византийски номера, този концерт ме жигоса завинаги! Хората, имали възможност да го посетят, но не бяха там само могат да съжаляват! UP THE IRONS приятели! Концерта беше сбъдната мечта! Iron Maiden але-але-але .... - Morticia Dickinson - 4th August 2008 Аз незнам какво да кажа.Боли ме, че не можах да бъда на оградите, боли ме че виждах само главите на Едитата от плакатите, но поне ги чух ,а и тук там ги виждах.Никога през живота ми не съм плакала така както онзи ден.Стоя, плача, пея и подяволите мислих си,че ще се сабудя всеки момент.Имах усещането,че пак сънувам, но не сънувах.Това нещо е неупизуемо, ако мига пак бих отишла и от тук нататък до края на кариерата им ще ходя на всяко едно турне поне по 2 пъти.Зимата събирам пари, лятото ги давам за Мейдън.Просто като видях Ейдриън не спирах да крещя, да викам: не не това не е истина, а като излезе Брус вече се бях съсипала.Ще кажете,че е глупаво да се дереш от рев през целия концерт, до такава степен че след това да ти се плаче, а да не можеш защото си с пресипнал глас и вече с пресъхнали очи.Може и да е глупаво, но тази група, тези хора значат много за мен.Не съм лунатичка на тая тема.Обичам ги , обичам това което правят. Ако бях те покрай мен и ме бях те видяли в какво тежко състояние съм, щях те да разберете за какаво говоря .Надявам се някога да имам възможността да се запозная поне с 1 от тях. А и повече никога няма да мрънкам, че в София не знаят как да организират концерти.Поне се обедих,че ние сме на светлинни години. Няма какво да описвам за концерта то по снимките се вижда за какво става въпрос.(Въпреки, че в Атина беше много по-малка сцената, а и държанието им към публиката не беше като в София, но тея келемета си го заслужават.)И да развях ме знамето на оградите, видяха ни, заснеха ни и ни се накевиха!Но за съжаление ребрата ми не можаха да ударжат долната паплач около мен и самите Мейдън не успяха да го видят, но има запис на тяхната камера, там ще ни видят. Iron Maiden але-але-але .... - Maria - 4th August 2008 След постовете на Любо и Гери е трудно да се добави нещо ![]() Концерта наистина беше жесток и емоцията ще я има още дълго...але але але :rockdevil: Благодарности за организацията и положения труд. Iron Maiden але-але-але .... - Кико - 4th August 2008 Сбъдна мисе мечтата! Молех се само Heaven to wait for the 2nd of August,е Heaven почака,а тов е единственото,което исках. От тук насетне няма да изпуснем турне,че и по няколко пъти ще ходим,а държа ад цитирам Брус какво е казал тук в интервю за тур програмата,която си купих "FOR ME,AFTER THE NEXT ALBUM TOUR IS WHEN WE SHOULD LINE UP THE BIGGEST THING WE'VE EVER DONE.ICAN'T WAIT" Аз също немога да чакам,Брус :rockdevil::rockdevil::rockdevil: UP THE IRONS! Iron Maiden але-але-але .... - Dragontear - 4th August 2008 Аз още не мога да си събера ума.. и не мога да го асимилирам... Не мога да си обясня много неща...
A разочарованието ми дойде от цялата организация на събитието и определено екскурзията .. не беше така като наистина я планирах ... поне не чух хора реално да се оплакват въпреки че имаше за какво. Но се надявам следващия път да е по добре .. и разбирасе да сме повече хора .. а аз ще поправя пропуските си от този път. Съжалявам пак ако някой не си е представял пътуването точно така. Iron Maiden але-але-але .... - Leviatan - 4th August 2008 "A разочарованието ми дойде от цялата организация на събитието и определено екскурзията .. не беше така като наистина я планирах ... поне не чух хора реално да се оплакват въпреки че имаше за какво. Но се надявам следващия път да е по добре .. и разбирасе да сме повече хора .. а аз ще поправя пропуските си от този път. Съжалявам пак ако някой не си е представял пътуването точно така." Ти направи всичко за тази екскурзия...и не си виновен за нищо! Нещата наистина не бяха точно както трябваше, но затова не си виновен ти! Аз също си нося отговорността, ако някой поиска такава, защото подписах договора за екскурзията. Така че оплакванията с пълна сила може да се насочат към мен. Малко бяхме попрецакани, а от това ще си извадим заключенията за следващите екскурзии. Мисля, че всички трябва да ти кажат едно голямо "благодаря"! |