![]() |
IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й (/showthread.php?tid=405) Pages:
1
2
|
IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - Dragontear - 5th May 2009 IRON MAIDEN са завели съдебен иск срещу компания, която е започнала издаването на комикс с име "Iron and the Maiden". Фирмата е базирата в САЩ и според британската банда тя се възползва с цел финансова облага некоректно от приликата с името на "Девиците". IRON MAIDEN искат употребата на името на "Iron and the Maiden" да се прекрати, както и да получат известно обезщетение. ![]() Източник: Metal Katehizis
IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - "Heaven"Maiden - 5th May 2009 Това нещо ми понамирисва на "легалната битка с Напстер", но все пак имат правото да си търсят правата.Всъщност снощи този комикс ми попадна и още в началото си помислих, че има нещо взаимствано с "девиците". IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - Fufy - 5th May 2009 хммм не знам защо са го кръстили така ама "Iron and the Maiden" ми звучи много глупаво ![]() IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - Dragontear - 5th May 2009 Глупаво е всъщнощ да съдиш някой за това ... Очеизвадно е че комикса няма дори намек за нещо свързано с групата a заглавието е случайност Според мен мениджърите са решили да си уредят преммии и е супер тъпо защото по този начин групата пада в очите на феновете си IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - "Heaven"Maiden - 5th May 2009 Dragontear Wrote:Според мен мениджърите са решили да си уредят преммии и е супер тъпо защото по този начин групата пада в очите на феновете си "Легалната битка с Напстер" пак ще го кажа, дано не стане същото и няма същите последици откъм феново отношение. IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - Dr.Jend - 6th May 2009 Както споделих на Нико по Скайп, моето мнение е, че това е КРАЙНО НЕРАЗУМНА ПОСТЪПКА от страна на мениджърите. :edmad: Този комикс прави реклама на групата! Хлапе, което му кажат, че любимия му комикс има връзка с "една метъл група" би проявило любопитство. Току-виж се зарибило и станало фен! IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - weekendwarrior - 6th May 2009 Аз пък си мисля, че Стив и компания доста са се изпотили за да добият този имидж и не може да се лепва името Iron Maiden (защото съгласете се, че 'and the' се чете само с лупа ![]() Iron Maiden е марка и то с доста добро име и трябва да се пази. Смятам, че действията на Род са абсолютно в реда на нещата и ми си струва, че феновете шумят по въпроса повече от колкото е необходимо. Такива неща се правят постоянно, но когато не се публикуват по българските сайтове, просто не разбираме за тях. IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - Fufy - 6th May 2009 Dragontear Wrote:Глупаво е всъщнощ да съдиш някой за това ... Мда и аз така мисля. По нищо не си приличат. Съгласете се че може да има някой мъжага, а който да викат Iron (щото е много як ![]() ![]() ![]() IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - Кико - 6th May 2009 Гледайте сега,Първо and the умишлено са заглавичкани така , за да се набиват на очи другите две думи. Второ ако аз сега си кръстя групата да кажем Maiden made of Iron ще бъде ли редно???Няма да е редно.Тея хора са го създавали това име и не може просто така да се ползва. IRON MAIDEN съдят комикс-поредица заради името й - Dragontear - 6th May 2009 Тогава нека съдят това.....(LINK) |