Iron Maiden имат написани осем нови песни - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Iron Maiden имат написани осем нови песни (/showthread.php?tid=468) |
Iron Maiden имат написани осем нови песни - Dr. Feelgood - 3rd January 2010 На 1 януари Nicko McBrain е споделил пред Eddie Trunk – водещ на предаването “Friday Night Rocks” по нюйоркското радио Q104.3 FM, че групата ще влезе в студио след две седмици като до момента имат написани 8 нови песни като вероятно ще се наложи да се напишат още няколко по време на записите. Nicko също е добавил, че “материала е малко по-различен от последните албуми и, че няма да прибързват със записите.”. Според Trunk, Nicko е заявил, че новия албум вероятно няма да излезе преди 2011. от http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=132833 Iron Maiden имат написани осем нови песни - Vladimir Ivanov - 3rd January 2010 ХА ха, изпревари ме http://radiotangra.com/?page=newss&lng=bg&nid=7894 Така се започва година... :rockdevil: Iron Maiden имат написани осем нови песни - EvilDev - 3rd January 2010 Хм..нещо не ми се връзва. При положение, че имат написани 8 песни и скоро влизат в студио, не виждам какво толкова имат да правят през цялата 2010-та, че да планират излизането на албума за след началото на 2011-та. Iron Maiden имат написани осем нови песни - stiff - 3rd January 2010 Ще репетират и композират за албума до пролетта, после турне и после запис. Технологично, 2011 звучи напълно нормално. А и при Мейдън винаги има план за минимум 3 години напред. Iron Maiden имат написани осем нови песни - Dragontear - 3rd January 2010 Да си призная и мен малко ме съмнява да е 2011 а Stiff какво турне преди излизането на албума имаш предвид... нещо като промо на албума ли или както правеха за ed hunter и gimme ed Да не би да са решили да правят още един лег на SBIT. Според мен е малко късно 2011 .. много години минават от последния им студиен албум и прекалено много време ще изкарат без да правят нищо въпреки че може би нарочно го правят за да могат да починат след SBIT Само мен ли ме плаши това "по-различен"? Iron Maiden имат написани осем нови песни - stiff - 3rd January 2010 Няма да е SBIT, но всъщност всички в момента се чудят какво ще се свири на Вакен, Сонисфиър и т.н. Досега са обявени няколко участия и ще има още. Това имам предвид под турне. Що се отнася до албума, в последното списание на фен клуба Харис също каза, че ще излезе в началото на 2011 най-вероятно. Iron Maiden имат написани осем нови песни - stiff - 3rd January 2010 А, да, това с паузата е вярно, но от друга страна има сериозна опасност това да е последният албум на групата. Никой не казва със сигурност, но си ги говорят тия неща- албум, турне за албума, едно greatest hits турне и чао. Имаме сигурни само още три години Мейдън, затова ще си налягам парцалите и започвам мащабно събиране на пари. Направих последни харчове по колекцията си по празниците и сега събирането излиза в отпуск за поне половин година. Iron Maiden имат написани осем нови песни - Dragontear - 4th January 2010 Абе .. ако това им е последния албум значи Маите са били прави 2012 настъпва и края на света...... Iron Maiden имат написани осем нови песни - Кико - 4th January 2010 2011 е твърде далече.По време на предното турне Брус говореше,че 2010 ще им излезне албума и тръгват на турне.Те лятото тръгват на турне и съм почти сигурен ,че до тогава ще е излезнал албума.А и Мейдън действат експедитивно,няма да го запишат до Март и да го издадат след година.Така никога не са правили ,не вярвам и сега така да постъпят. Друго,което ми дава основание да мисля,че ще излезне тази година е интервюто на Брус в тур-бука от SBIT 2008 - "Следващото,което ни предстои е албум и турне към него,след което смятам да направим най-мащабния проект в кариерата си (демек прощално турне " .Те миналата и по-миналата година бяха на турне ,свирейки стари песни,няма да тръгнат пак така да свирят стария материал.А и ако албума излезне 2011 ще се паднат 5 години от предния албум,което е твърде много,отново пауза,която до сега не им се е случвало да правят. АЗ бях убеден .че Май да кажем ще излезне и ще го свирят на Вакен и т.н ,ама това интервю на Нико много почва да ме човърка.Дано да се е объркал нещо. Iron Maiden имат написани осем нови песни - Dr. Feelgood - 4th January 2010 Като прочетох новината и аз останах изненадан от варианта албума да излезе през 2011, но Stiff предложи много разумно становище как може да се развият нещата. А вече дали това ще е последния им студиен албум... Само времето ще покаже. Следващите месеци ще са изпълнени с различни спекулации, както за албума така и за турнета и прочие, което от една страна е дразнещо, но пък от друга е хубаво, че ще се генерира интерес около групата и ще имаме за какво да си чешем езиците Иначе Stiff го написа... спестявайте кинти |