Iron Maiden Bulgaria Forum
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Iron Maiden в Унгария и Румъния. (/showthread.php?tid=511)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - stiff - 29th April 2010

Последното шоу ще е във Валенсия, на 21 август. така като гледам, май наистина ще се ходи на Sziget.:rockdevil:

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - mickthomson - 30th April 2010

Morticia Dickinson Wrote:Тея дни ще попитаме за оферта за автобус.

някакво развитие, по този въпрос? защото вече нямам търпение да идва август месец :rockdevil: .
гледах в сайта на фест-а, че билети в България могат да се купят чрез Ивентим. някой знае ли, нещо повече по въпроса?

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - jimiianev - 2nd May 2010

Как смятате дали да не направим една нощувка там? Все пак на някой от нас тва ще ни е морето.
P.S: Имам нова MAIDEN придобивка!

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 2nd May 2010

Има много сериозни слухове че Maiden ще свирят на някакъв фестивал това лято в Милано

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 3rd May 2010

Така значи, след мноого преговори достигнахме до следните неща:

1.Ще гледаме Мейдън на Зигет
2.Най-вероятно ще пренощуваме там.Предвид,че концерта е в събота имаме отличната възможност да направим плаж и да разгледаме града, и на другия ден.

Така че хора, събирайте пари, билета за един ден вие 45 Евро.Погледнато реално е доста малко дори и за Мейдн, помните в Атина билета беше по 77 Евро, а за тези пари и ще намажем, и някоя друга банда (например като за мен КамелотWink. Ще разгледам и останалите групи да видим кои още са на 14-ти. Заемаме се с транспорта и хостелите.
Мислете хора дали ще идвате. От сега предупреждавам, ако не сте сигурни не го заявявайте. Искам САМО хора, които са на 100 % сигурни да казват: Да ще идваме. Защото за всяко нещо гониме бройка- път, хостели и не ми се иска 60 човека да кажат идваме, и в крайна сметка да се окажем 20 чвека. Цялата система се обърква така. Затова само хора на 100% да казват.Пишете ще правиме списък. Прозвуча грубо, ама си е така.С точна бройка можем да имаме и точни цени за нещата.Тъй че хора стягайте се......

Up The Irons!!

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - stiff - 3rd May 2010

Гери, напълно те подкрепям за точността. От опит знам /бил съм на Sziget 3 пъти/, че по това време свободни хостели в града няма. Настава ад. Затова е добре доста отпреди това да се ангажира всичко, което пък значи доста отпреди това да е ясно колко хора ще пътуват.
Затова призовавам към ранно събиране на пари или капариране. Нека улесним Нико, Гери и себе си максимално.:rockdevil:

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - jimiianev - 3rd May 2010

Днес ровихме за път, хостели и билети. Имам предложение- който иска да ходи скача 100 лева капаро- ако се откаже да гори. Нарочно казвам 100 лева защото това е билета и малко отгоре.
Който е сериозен да се мята- началото на месеца е и всеки взима тия дни заплата.
Проверихме за самолет- скъпо.
Проверихме за влак- скъпо и сложно.
Тва предлагам аз, па вие мислете.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Perfect Stranger - 3rd May 2010

А долу-горе за какви пари говорим като цяло? Хостелите на какви цени са? Билета е ясен, транспорта, ако е автобус, долу-горе също /предполагам като до Атина, там бяха 900 и нещо километрите/.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morgoth - 3rd May 2010

А докога трябва да се даде капарото Rolleyes

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 4th May 2010

До другата седмица ще сме проверили и хостелите и цената на автобусите, и съответно ще имаме така да се каже крайна цена.