![]() |
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Iron Maiden в Унгария и Румъния. (/showthread.php?tid=511) |
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - vladistz - 9th August 2010 А тези зони какви са,на билета не пише нищо за зони,май кой където се уреди сме на концерта,вие какво мислите??? Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 9th August 2010 МОЛЯ...Обърнете вннимание на линка, който съм пуснала..там пише за какво са зоните!!!!!! Quote:for security reasons, the space destined to the audience will be split into two. The first area (Section A) will have a maximum capacity of 5,000 spectators and is located near the stage. This section will be delimited by a cordon when full, however access in and out the A section will be permitted via a non-transmissible bracelet. Spectators in the second section (section B) will not need a bracelet but will be denied access in section A Iron Maiden в Унгария и Румъния. - mickthomson - 9th August 2010 абе да питам, някой има ли си на идеа дали вече в Унгария са с евро? защото последно бях там, преди няколко години, ама още си бяха с фуринти, и евро не взимаха! та дали вече са в еврозоната. също мога да попитам и за Румъния. предполагам, че мърча ще върви и в евро, ама извън концертите, ако са си само с фуритни и леи, ще трябва да го мислиме ![]() Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dr. Feelgood - 9th August 2010 mickthomson Wrote:абе да питам, някой има ли си на идеа дали вече в Унгария са с евро? защото последно бях там, преди няколко години, ама още си бяха с фуринти, и евро не взимаха! та дали вече са в еврозоната. И двете държави не са в еврозоната. В линка, който Морти пусна днес пише следното - * On the other hand, Iron Maiden memorabilia will be available only for RON (cash), not vouchers. - което лично аз не разбирам дали означава, че мърча може да се плаща в евро или в румънски кинтаж... Iron Maiden в Унгария и Румъния. - stiff - 9th August 2010 Ако искаш да си купуваш манджа и пиячка, ще трябва да си купуваш ваучери /и най-вероятно да чакаш да грандиозни опашки за това/, но мърча ще е само с румънски леи. Iron Maiden в Унгария и Румъния. - jimiianev - 9th August 2010 Тия са си мега ама гига турбо мизерниците! 200000000000000000000000000000000000000000 години на ваучари да са ! Форнети, ваЛчали, Бутка с милицьонери- още си живеят в края на 80-те! При положение, че концертос е пред мол колко ли бира,че продаат!?! Пак добре, че са си направили труд да напраат схема! Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Journeyman - 9th August 2010 Идеята с жетоните е доста добра.Пазаруваш ги на влизане и толкова.Има достатъчно гишета за това.После си спестяваш досадата на опашките на съответните щандове за манджа и бира.Всичко е пресметнато-една бира-2 жетона,една вода 1, хапването е различно-варира между жетон и 3-4.Хвърляш пластмасийката, вземаш и бягаш ,а не чакаш да ти върнат разните му тенекета-я имат ,я не ![]() Iron Maiden в Унгария и Румъния. - vladistz - 10th August 2010 А аз да попитам само,тези медицински застраховки задължителни ли са и ако да от къде да отида да си направя,защото ходих до една туристическа агенция,но от там ми казаха че могат да ми направят ако пътувам само с тяхната агенция,тоест нестава... Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 10th August 2010 Аз принципно си правя в SDI и съм много доволен и даже имам членска карта там и ми правят отстъпки .. става за нула време и не е скъпо ето провери на саита им къде са офисите http://www.sdi.bg Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 10th August 2010 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><style> </style> Останаха само няколко дни .... и тръгваме на път отново! Искам да благодаря на всички с които за поредна година ще сме заедно и на всички с които ще пътуваме за пръв път. Благодаря и на Викс от The Black Lodge за разбирането му към манията ни и че се съгласи да направи тази екскурзия реалност Няма да споменавам всичките трудности през които минахме с Гери и какво ни се случи и се опита да ни откаже по време на организацията ...... ще го кажа след пътуването нека всичко мине гладко и ще ви разкажа... Приятели, ...този фен клуб, сайт и форум съществува именно заради вас, които сте готови във всеки един момент да потеглите за къде ли не с нас....Тъжно ми е че няма да пътуваме с много хора с които през годините сме били заедно... но ситуацията е такава и мога само да кажа че ще ни липсват. Благодаря ви още веднъж за доверието и фенщината. Нека ви напомня, че автобусът ни ще ПОТЕГЛИ в 23:58 в Петък... Съветвам ви в 23:20 – 23:30 да сме се събрали вече и да сме готови за път. Мястото както винаги ще е паркинга пред националният стадион Васил Левски. Не збравяйте да си носите паспорти или лични карти (които данни сте представяли ![]() |