Iron Maiden Bulgaria Forum
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Iron Maiden в Унгария и Румъния. (/showthread.php?tid=511)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - jimiianev - 17th May 2010

Квото кажат Нико и Гери- съм за! За мен единствено отпада възможността да си върна билета- изгладувал съм си го! Иначе най- добрата врътка е да идем и на двете въпреки, че от РОМънския концерт нищо няма да разберем щото ще сме смазани.

И апелирам по темата да пишат само хора които са на 1000000% сигурни за да не се получава бе ае и на двете ма аз нема да идвам.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - stiff - 17th May 2010

jimiianev Wrote:от РОМънския концерт нищо няма да разберем щото ще сме смазани.

Айде, айде, няма ти да ги изнасяш тия концерти Big Grin

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - jimiianev - 17th May 2010

Нищо не се знае! Надявам се поне за писането да сте съгласни

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Perfect Stranger - 17th May 2010

Супер се наглася това с двете дати. Аз лично съм и за двете /няма да се оскъпи толкова да минем и през Румъния/, но в момента не съм 100% сигурна. Утре ще водим дребосъчето по едни доктори и ще знаем повече как ще сме с финансовите разчети за натам.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dr. Feelgood - 17th May 2010

Естествено, че съм и за двете дати. :rockdevil:

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - StarChild - 17th May 2010

По принцип румъния ни излиза по евтино пък и тези които нямат международен паспорт ще минат по тънко без да трябва да си вадят нов!Smile Но идеята за двете дати също ми допада само зависи ние или групата ще сме по смазани и изтрещяли.....вероятно ние(да не говорим за тези които на следващият ден са на работаWink!Wink
Групата има тренинг и туко виш на следващият ден изникне и дата София и ще ни стане егати убиииственото турне 3 in 1!:rockdevil:

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 17th May 2010

stiff Wrote:Айде, айде, няма ти да ги изнасяш тия концерти Big Grin

Всвички знем че Джими може да смени Dave Murray Big Grin

Сега сероизно .. Чакам утре да разбера колко по скъпо ще е със Румъния
Проблемът сега че много хора ще скубнат само към румъния и можем и един рейс да не напълним което ще е лошо

Лично и аз и гери сме и за двата ...

Искам дамо да обърна внимание на нещо В румъния Мейдън ще свирят на Паркинг на Мол.... и вече почвам да мисля че някой ден ще ги видим я на площад в Ловеч или на стадион в Kаварна Big Grin ........Парите праат всичко

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - mickthomson - 17th May 2010

абе и аз съм навит за 2-те, ама незнам дали ще събера парите. ако не мога да събера за 2-те, съм по навит в момента за Румъния.....

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Maria - 18th May 2010

Аз също съм "ЗА" двете дати.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 18th May 2010

Нека ви светна за нещо хора, ако не сте се светнали вече вие де...

Значи тези, които нямат възможност да прусъстват и на двете дати нищо не им пречи да отидат на едния концерт да речем Румъния, пък докато тече концерта в Унггария и останалите го гледат, той да се разходи и разгледа градчето. Същото важи и обратното, ако ги е гледал в Унгария и не може да ги гледа в Румъния, докато ние ги гледаме в Румъния той разглежда забележителностите. Погледнато реално тези, които нямат възможност за 2-та концерта, гледат единия и получават бонус еднодневена екскурзия. Smile

Така погледнато мисля,че ще има повече навити. Днес или утре ще ни кажат колко евентуално ще бъде оскъпяването, а и се свързахме с организатора и сега ще му зададем някой въпроси. Ако успеем може би ще можем и да уредим някои екстри, или някои иизненади. Няма да ги издавам защото нищо не се знае още, а искам да е изненада ако стане в последствие.Smile Ох много вълнение много нещо поне така не мисля за лошото, което ни достигна...Confusedad: