Iron Maiden Bulgaria Forum
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Iron Maiden в Унгария и Румъния. (/showthread.php?tid=511)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - IVO - 18th May 2010

ОТ ВАРНА ДО КЛУЖ-730 км.
СОФИЯ-БУДАПЕщ-780 КМ
БУДАПЕщ-КЛУЖ 403 км
ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА БЛИЗКОТО РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ БУДАПЕщ И КЛУЖ.
АЗ СЪМ ЗА ДВАТА
П.С.ПРОБВАЙТЕ И С 15-16 МЕСТНИ БУСОВЕ

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 18th May 2010

Значи пътят ще се оскъпи с 20 лв .. на човек ако искаме да минаваме през Клуж

Има някаолко проблема само
Говорих с човека с рейсовете и той каза че до сега не са пътували по трасето Будапеща - Клуж и не знае изобщо какъв е пътя и има ли магистрални такси
Последня път като са пътували по до Букуреш са ги скъсали ....
Полицаите са ги спирали на всеки 10 км и са им се бутали пари
Хората са дали двойно повече от колкото им е струвало пътуването

Условието да се върнем през румъния и клуж е да сме пълен 50 местен Рейс

И да се разберат има ли някакви магистрални такси и колко струва преминаването на дунава... Кой ще се заеме с това?

Писах на промоутъра който организира концерта и той ми отговори незабавно. За съжаление билети ще се продават само в румъния но попита колко билета искаме и ще измислим нещо
Доста е доволен че има интерес

Билетите са 20 евро с ДДС и тръгват в продажба на 24 май

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - jimiianev - 18th May 2010

Сега ще пиша на посолството или ще им звънна.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 18th May 2010

Аз ви казах,че е 20 Евро....ужас Big Grin Просто Румъния става 100 % дестинация.
Значи излиза 240 лв път + 2 билета смяях, ние за 300 ги гледахме само в Атина.

Супер Ентусиазирах се..

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dr. Feelgood - 18th May 2010

Еми супер! Само трябва да се разбере за тез цигански номера. Дано да се съберем достатъчно хора. Но тази възможност не е за изпускане!

Така значи работата отива на двете, обаче трябва да се съберем 50 човека съгласни за Румъния.

И понеже билетите са по 20 ЕВРО!!!!!!!! и ще свършат предполагам бързо, моля ви ориентирайте се до 24 май..да казвате дали ще идвате.

Значи пътят София-Будапеща-Клуж-София излиза 110 лв. Биилет за Зигет фестивала е 90 лв., а Румънският е 40 лв....Не е казано, че задължително трябва да посетите и двата, може само единия но трябва да пътувате и двата града. Нещата излизат така, ако можете само в Будапеща да ги гледате- 200 лв ще ви излезе концерт в Унгария + еднодневна разходка до Румъния. Ако можете само в Румъния нещата стават 150 лв. концерт + разходка до унгария, а за ентусиасците 240 лв за двата концерта. Погледната реално си е на далавера от всякъде!!!!

Погледнато реално не е скъпо 150 лв за концерт + екскурзия в друг град.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 18th May 2010

Значи 20 лв се оскъпява връщането но това не включва евентуалните магистрални такси и разни преминава ния на Дунава

Тези неща трябва да се проверят

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Кико - 18th May 2010

Значи вече имаме грубо-ориентировъчна цена.Предлагам навитите за варианта с двата концерта ,да съобщят кои са ,за да имаме ориентир и с броя на хората.
В крайна сметка излиза ,че срещу доплащане от 60-80 лв. ,получаваме втори концерт в рамките на 2 дена.Не мисля,че е за изпускане такава оферта!
Не помня за Гърция как стояха нещата,но ми се върти,че евентуалните два концерта в Будапеща и Румъния ще излезнат горе-долу ,колкото пътуването и билетът до Атина 2008.

Кико Wrote:Значи вече имаме грубо-ориентировъчна цена.Предлагам навитите за варианта с двата концерта ,да съобщят кои са ,за да имаме ориентир и с броя на хората.
В крайна сметка излиза ,че срещу доплащане от 60-80 лв. ,получаваме втори концерт в рамките на 2 дена.Не мисля,че е за изпускане такава оферта!
Не помня за Гърция как стояха нещата,но ми се върти,че евентуалните два концерта в Будапеща и Румъния ще излезнат горе-долу ,колкото пътуването и билетът до Атина 2008.

Е точно това написах по горе, а това излиза даже по евтино от Гърция с 60 лв., но предстои и да видим таксите за магистрали, винетки в Румъния, но като се раздели на хората, ако сме и повече мисля, че няма да го усетим грам.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - stiff - 18th May 2010

Твърдо съм на борда. Колкото по-бързо се съберем и дадем кинти, толкова по-лесно ще е за Гери и Нико, така че казвайте. Само тези които са 100%, че да се направи сметката. :rockdevil: