![]() |
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Iron Maiden в Унгария и Румъния. (/showthread.php?tid=511) |
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - IVO - 18th May 2010 ОТ ВАРНА ДО КЛУЖ-730 км. СОФИЯ-БУДАПЕщ-780 КМ БУДАПЕщ-КЛУЖ 403 км ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА БЛИЗКОТО РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ БУДАПЕщ И КЛУЖ. АЗ СЪМ ЗА ДВАТА П.С.ПРОБВАЙТЕ И С 15-16 МЕСТНИ БУСОВЕ Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 18th May 2010 Значи пътят ще се оскъпи с 20 лв .. на човек ако искаме да минаваме през Клуж Има някаолко проблема само Говорих с човека с рейсовете и той каза че до сега не са пътували по трасето Будапеща - Клуж и не знае изобщо какъв е пътя и има ли магистрални такси Последня път като са пътували по до Букуреш са ги скъсали .... Полицаите са ги спирали на всеки 10 км и са им се бутали пари Хората са дали двойно повече от колкото им е струвало пътуването Условието да се върнем през румъния и клуж е да сме пълен 50 местен Рейс И да се разберат има ли някакви магистрални такси и колко струва преминаването на дунава... Кой ще се заеме с това? Писах на промоутъра който организира концерта и той ми отговори незабавно. За съжаление билети ще се продават само в румъния но попита колко билета искаме и ще измислим нещо Доста е доволен че има интерес Билетите са 20 евро с ДДС и тръгват в продажба на 24 май Iron Maiden в Унгария и Румъния. - jimiianev - 18th May 2010 Сега ще пиша на посолството или ще им звънна. Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 18th May 2010 Аз ви казах,че е 20 Евро....ужас ![]() Значи излиза 240 лв път + 2 билета смяях, ние за 300 ги гледахме само в Атина. Супер Ентусиазирах се.. Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dr. Feelgood - 18th May 2010 Еми супер! Само трябва да се разбере за тез цигански номера. Дано да се съберем достатъчно хора. Но тази възможност не е за изпускане! Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 18th May 2010 Така значи работата отива на двете, обаче трябва да се съберем 50 човека съгласни за Румъния. И понеже билетите са по 20 ЕВРО!!!!!!!! и ще свършат предполагам бързо, моля ви ориентирайте се до 24 май..да казвате дали ще идвате. Значи пътят София-Будапеща-Клуж-София излиза 110 лв. Биилет за Зигет фестивала е 90 лв., а Румънският е 40 лв....Не е казано, че задължително трябва да посетите и двата, може само единия но трябва да пътувате и двата града. Нещата излизат така, ако можете само в Будапеща да ги гледате- 200 лв ще ви излезе концерт в Унгария + еднодневна разходка до Румъния. Ако можете само в Румъния нещата стават 150 лв. концерт + разходка до унгария, а за ентусиасците 240 лв за двата концерта. Погледната реално си е на далавера от всякъде!!!! Погледнато реално не е скъпо 150 лв за концерт + екскурзия в друг град. Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 18th May 2010 Значи 20 лв се оскъпява връщането но това не включва евентуалните магистрални такси и разни преминава ния на Дунава Тези неща трябва да се проверят Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Кико - 18th May 2010 Значи вече имаме грубо-ориентировъчна цена.Предлагам навитите за варианта с двата концерта ,да съобщят кои са ,за да имаме ориентир и с броя на хората. В крайна сметка излиза ,че срещу доплащане от 60-80 лв. ,получаваме втори концерт в рамките на 2 дена.Не мисля,че е за изпускане такава оферта! Не помня за Гърция как стояха нещата,но ми се върти,че евентуалните два концерта в Будапеща и Румъния ще излезнат горе-долу ,колкото пътуването и билетът до Атина 2008. Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 18th May 2010 Кико Wrote:Значи вече имаме грубо-ориентировъчна цена.Предлагам навитите за варианта с двата концерта ,да съобщят кои са ,за да имаме ориентир и с броя на хората. Е точно това написах по горе, а това излиза даже по евтино от Гърция с 60 лв., но предстои и да видим таксите за магистрали, винетки в Румъния, но като се раздели на хората, ако сме и повече мисля, че няма да го усетим грам. Iron Maiden в Унгария и Румъния. - stiff - 18th May 2010 Твърдо съм на борда. Колкото по-бързо се съберем и дадем кинти, толкова по-лесно ще е за Гери и Нико, така че казвайте. Само тези които са 100%, че да се направи сметката. :rockdevil: |