![]() |
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Iron Maiden в Унгария и Румъния. (/showthread.php?tid=511) |
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - EvilDev - 18th May 2010 Аз също съм твърдо идващ на двата концерта. :edtroop: Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dr. Feelgood - 18th May 2010 Сега... Малко почнахме да си пишем все едно и също. Мисля, че вече се разбра, че хората, които сме в списъка за Унгария сме ЗА идеята да се посети и концерта в Румъния. Та дори и Кико и Иво, които до момента не са в него и те изявиха готовност. Така че няма смисъл през 10 поста пак да почваме да си заявяваме, че сме съгласни. Магистралните такси не мисля, че ще ни уплашат, а по-скоро тези рушвети, дет трябва да се бутат на мамалигите, ако се наложи, но не мисля, че и това е чак такъв проблем. Единствено се надявам да сме живи и здрави, за да можем да се насладим на тези два концерта. Пишем си 10тина човека и дотам. А до колкото разбирам, ако не стигнем кота 50, може и да увиснем. Така че предлагам да почнем да се надъхваме след като намерим още 40 човека. ![]() Iron Maiden в Унгария и Румъния. - EvilDev - 18th May 2010 Това, смятам, ще стане лесно - когато вече има ясна оферта (цени, програма и т.н.) предлагам да се пусне по една новина в Katehizis, Pro-Rock и т.н. Даже повече от 50 ще се съберат ![]() Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 18th May 2010 Кико е записан в списъка, а Иво на мен не ми е писал, че е 100 %, така че него не мога да го пиша. Остава да проверим магистралните такси и винетки и ще имаме окончателна оферта. Но за съжаление си седим на 11 човека, аз все обяснявам, разяснявам кое, как излиза по евтино...но ето седим 11. Чак включвания и от други. А бтв, беше нужно всеки да потвърди 2-те дати, защото не всеки може да иска. Още повече Джими снощи се дърпаше, но ние го навихме. Ето и снимки от пресконференцията. ![]() ![]() Пак повтарям побързайте с решенията билетите много бързо ще свършат особено на тази цена.!! Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dr. Feelgood - 18th May 2010 Morticia Dickinson Wrote:Кико е записан в списъка. Моя грешка за Кико. Не знам какво съм гледал. ![]() Разбирам, че беше нужно, ама защото почнахме за втори път да потвърждаваме и така. ![]() А иначе, тез какво ми се кефят с тоз грозния плакат. ![]() Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Meidana - 18th May 2010 240лв. за два концерта на Мейдън в чужбина и то в 2 различни държави си е наистина супер евтино, но както казах съм на сватба на 14 и затова не мога да се запиша за тази екскурзия. Иначе щях да дойда поне за единия концерт. Ако изникне някакво пътуване само за Румънския гиг свиркайте. В противен случай май ще се задоволя само с тур програма, която се надявам някой от вас да ми вземе. Иначе пак повтарям офертата си е трепач за едно незабравимо Мейдън лято. Евалата на организаторите! Iron Maiden в Унгария и Румъния. - IVO - 18th May 2010 ...ще потвърдя на Нико когато знам колко сме от варна-засега сме на половината от вас + толкова и от плевен...така ,че споко.:devilsmiley: Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morgoth - 18th May 2010 На един колега баща му се прибра наскоро през Румъния. Утре ще го питам за магистралните такси ![]() Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 18th May 2010 IVO Wrote:...ще потвърдя на Нико когато знам колко сме от варна-засега сме на половината от вас + толкова и от плевен...така ,че споко.:devilsmiley: Това звучи солидно добре.... :blink: това са си още 10 човек Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morgoth - 18th May 2010 Поразрових се в нета - пътя Видин - Унгария пишат че е ужасТ ![]() ![]() |