Iron Maiden Bulgaria Forum
Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Iron Maiden в Унгария и Румъния. (/showthread.php?tid=511)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Кико - 18th May 2010

Morgoth Wrote:Поразрових се в нета - пътя Видин - Унгария пишат че е ужасТ Confusedad: тва е писано 2008, може да са се променили нещатам но ще е добре да се пита колко ще излезе при удължаване през Русе Wink

На отиване ,хубавият път е през Сърбия.Вече за връщането не съм сигурен, но на отиване през Сърбия пътят е идеален. Минава и през Белград.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 18th May 2010

Така значи....днес един пич се е обадил на Нико. Човекът е от Велико Търново и потвърди участието си на 100 % заедно с дъщеря си. Понежеж имало още няколко човека колебаещи се, пожела да го запишем идната седмица. Та въпросния човек е ходил тази година до областта Трансливания и е казал, че пътя е бил добре и нито веднъж не са го спирали полицаи (за справка до русе са го спирали 5 пъти.)

Отиването до Унгария ще е през Сърбия, вадете си паспорти (аз трябва лична карта да си вадяWink, връщането ще си е през Румъния.

Вече обработваме идеята за билетите и мисля,че с Нико стигнах ме до решение как ще ги вземем. Сега ще пишем с организатора да се доразберем.

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morgoth - 18th May 2010

Кико Wrote:На отиване ,хубавият път е през Сърбия.Вече за връщането не съм сигурен, но на отиване през Сърбия пътят е идеален. Минава и през Белград.

To тва е пределно ясно Wink Но се пак ще се опитам да намера още инфо как е пътя в момента за навръщането от Клюж Rolleyes
А иначе ние кат пътувахме до Букурещ преди 2 години пътя натам беше перфектен, а колкото до тва за полицаите, там шофа ни разправяше, че имали право да те спрат и с каква скорост си се движил се определяло според техното око, честито на печелившите.

Гери, ако имаш паспорт карта ти не трябва Wink Аз ще пътувам с паспорт, че нямам пари да си вада лична карта :S

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Dragontear - 19th May 2010

Значи сега говорих пак с Vix

Минимума от хора които ни трябват са 35-37 човека които са навити и за двата концерта

Тези хора трябва да знаят че в се тръгва в Петък (13.08) късно вечер и понеделник (16.08) по обяд (следWink ще са в София. Което ще е крайно неудобно за хората от Варна и Бургас например.

Утре ще имам вече абсолютно крайна цена
Но за сега се оформя нещо като 270 лв на човек в което са включени Билети за концертите, Път , Винетки, Такси, Ферибот и рушвети за полицаите и митничарите.

Значи сега разбрах всъщност не са ясни колко са цените на фериботи и магистрални такси

и това е просто ориентировъчно

аз всъщност намерих колко е такста за фериобота

Остава някой да разбере как е пътя Будапеща - Клуж и Клуж - Оряхово
Има ли такси и какви са ?

Такааа ето вече по точна информация

говорих пак с Викс който е прекарал последните няколко часа в изчисляване ...
Оказва се че най-добрият път от клуж към софия е през Букурещ
Което е доста по дълго и малко оскъпява.
Ето цените

Път София - Будапеща - Клуж - София - 150 лв (140 за фенове на Фен клубаWink

Билет за концертът на Sziget -Будапеща, Унгария - 90 лв (45 евроWink
Билет за концертът в Клуж Трансилваниа - Ръмъния - 40 лв (20 евроWink

Общо 280 лв (FC members - 270 лв)

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - mickthomson - 19th May 2010

щом е 20 евро за Румънско идвам на 100000000%
за Будапеща за концерта също съм на 49,99 (щото чакам да ми преведат стипендията, която моментално ще отиде за билети :rockdevil:, а пък незнам кога ще стане товаWink ама 40 лв, ще намеря и другата седмица за билето за Румънско Smile

п.с: довечера ще говоря и с други хора, да ги навивам, щото офертата не си е за изпускане

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 19th May 2010

Крьсто да те пишеме ли?

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - mickthomson - 19th May 2010

значи пиши ме, ако трябва да се пращат пари за Клож другата седмица, жив омрял, ще намеря от някъде. сега ме бърка единствено, парите за пътя. незнам кога ще мога да ви ги преведа Huh

Iron Maiden в Унгария и Румъния. - Morticia Dickinson - 19th May 2010

Предполагам,че крайният срок за транспорта ще бъде края на юли, началото на август.