![]() |
|
Концертът в Румъния - измама? - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Концертът в Румъния - измама? (/showthread.php?tid=520) Pages:
1
2
|
Концертът в Румъния - измама? - Orlin - 5th June 2010 Здравейте! Снощи реших, че е крайно време да реша къде искам да видя Iron Maiden тази година и да си купя билети. По този повод попаднах на една тема във форума на фен-клуба, от която става ясно, че нещата с концерта в Румъния намирисват на гнило... направо вонят... За момента няколко души са си поръчали билетите и са ги платили, заедно с безумната цена за доставка, но до момента НЯМА човек, който да си е получил билета. Отговорите на промоутъра на въпросите защо доставката е толкова скъпа или защо човекът не си е получил билета са смехотворни - DHL искали 40 евро да доставят до България, как ли пък не... Един канадец например беше получил мейл, че не могли да доставят билета до дома му (въпреки че беше платил 65 евро за доставка , и да ходил да си го вземе от едно от изброените места, като той посочи, че най-близкото от тях е на 14 часа път.Както каза Нико, билетите се продават "ексклузивно" от промоутъра (не от уважаващи себе си мрежи като Eventim), т. е. той може да върти феновете на малкия си пръст както си иска. На мен (както и на доста други хора ми се струва, че концертът няма да се проведе; според мен "промоутърът" всъщност въобще няма намерение да прави концерт, а само да събере парите и да изчезне.Аз лично ще изчакам развитието на ситуацията и бих дал този съвет на всички. Не разчитайте на концерт в Румъния - ако искате да видите Iron Maiden на всяка цена на това турне, отидете в Будапеща! Особено много ме притеснява идеята да се поръчват билети групово - поръчайте най-напред един и вижте дали изобщо ще дойде! И имайте готовност да си търсите парите обратно после, по съдебен път... Ако искате (или ако не ми вярвате ), тази вечер мога да копирам всички релевантни постинги от форума (в момента нямам време .
Концертът в Румъния - измама? - mickthomson - 5th June 2010 абе, то като се замислиш, цялата история си понамирисва малко. толкова много пари за доставка, билети продава само промоутъра, концерта ще се проведе на паркинг, пред някъв Мол!?!??!? баси, дано всичко си дойде на мястото...... ама имаш, право и за билетите. щом още никой, не е получил такъв, аз съм за да поръчаме 1, и да видим дали ще дойде въобще. а не да пратиме парите за 15-20 и след тва, ходи го търси. мамицата им румънска Концертът в Румъния - измама? - Dragontear - 5th June 2010 Изпитах някакво много голямо съмнение като трябваше да преведа парите за билетите и изведнъж се оказа 4е трябва да платя с 300 лв овече за 30 билета Причината че се бавя с поръчката в момента е именно това Чакам да видя дали някой ще си получи билета и тогава ще поемам рискове Надявам се че ме разбирате В крайна сметка нека някой от тези които са дали пари вече и са съгласни да влезнат в първата партида .. можем да поръчаме една 15 билети и да видим Концертът в Румъния - измама? - EvilDev - 5th June 2010 Не че искам да бъда черна радиостанция, но споделям мнението на Орлин - все повече започвам да мисля, че концерт в Румъния няма да има. Просто прекалено много абсурдни неща се правят за организацията на събитие от този род: паркинг на мол, ниски цени на билетите, странен начин за закупуването им.... Искам също така да споделя, че вече веднъж съм брал ядове за концерт в Мамалигария - в края на август миналата година трябваше да има Rock City Open Air, който в последната седмица падна. Получи се същото като с феста на гейчето Педи Крос, само че програмата на румънците не беше толкова богата. Ще се опитам да намеря името на организатора на Rock City, току виж, че е един и същ. Добре, че поне върнаха парите, но тогава билетите се разпространяваха от Eventim, които по прицнип са коректни... Концертът в Румъния - измама? - Perfect Stranger - 5th June 2010 Честно казано и на мен този концерт много яко ми намирисва. Остави доставката - айде, може промоутъра да е решил да припечели нещо отгоре. Но защо се продават билети само в Клуж, а не на територията на цяла Румъния? Е, това ме съмнява. Аз такъв филм съм гледала вече /че даже и роля имах в него/ и затова съм скептична. 2006 щях да ходя на Скорпиънс. В Стара Загора. Вече не помня точно, ама май билетите и за тях се продаваха само там. Поне моя ми го взе една приятелка оттам. Отидохме и познайте - концерт нямаше, защото половин час преди това валя дъжд и техниката щяла да даде на късо. После ни върнаха парите за билетите, но това, че феновете се бяха вкарали в разход за път, хотел и т.н. си беше за тяхна сметка. Имаше румънци, дошли да ги гледат. Отделно провалената емоция - ми аз опищях ушите на колегите 2 месеца, че ще ходя на концерт и накрая - нищо. Дано не стане същото, щото Скорпиънс + пътя от Тетевен до Ст. Загора го прежалвам, обаче Мейдън + път до намайнатаси в Румъния - трудно.:no: Концертът в Румъния - измама? - mickthomson - 5th June 2010 а идва и другия момент, ако не се лъжа, спонсор е някакъв местен футболен клуб. значи, имат поня някакъв стадион(бил той и малък . защо концерта, няма да се проведе там, а на паркинг пред мол?
Концертът в Румъния - измама? - Dr. Feelgood - 5th June 2010 Сега, че организацията е странна стана ясно още при цената за доставка на билетите. Следващите изцепки с реалните цени и на билети, и на доставка ги приехме малко като румънски(разбирай цигански "колорит". Аз наистина не знам как мениджмънта на Мейдън са се съгласили да има такъв концерт. Относно футболния отбор-организатор. Става въпрос за CFR Cluj, не много успешен футболен отбор в исторически план, до преди няколко години, но тази година станаха за втори път шампиони за последните 3 години. Изсипаха се много пари в клуба, а стадиона им е с 23 500 седящи места. Единственото що годе логично обяснение, за всички тези неразбории покрай концерта (билетите да са евтини и да се продават само в Клуж и т.н.), което мога да скалъпя е, че този концерт се явява нещо като парти за феновете по случай спечелената титла. И все пак си мисля или по-скоро се надявам, че мениджмънта на Мейдън имат някакъв поглед над цялата ситуация. Ако се разпърди работата ще стане голяма олелия, а не вярвам някой около групата да искат да си създават такива неприятности. Концертът в Румъния - измама? - Perfect Stranger - 5th June 2010 И мен това ме обнадеждава. Все пак мениджмънта им е железен. А има ли някакъв начин да разберем повече подробности? Има ли официален фенклуб в Румъния? Или някой някаква връзка с румънско? Концертът в Румъния - измама? - stiff - 5th June 2010 Не бих бил толкова уверен в провала като Орлин. Той всъщност представя сумарно голяма част от мненията във форума на официалния сайт. И още нещо- ако провериш DHL до България от Румъния е около 25 евро. Така си е. Човекът играе на дребно с куриера. Едно нещо е сигурно, скоро ще разберем- ако концертът е менте, самите Мейдън ще го отменят- Род е железен в това отношение. Засега обаче, въпреки странностите, този концерт седи на сайта. Концертът в Румъния - измама? - Perfect Stranger - 5th June 2010 stiff Wrote:Едно нещо е сигурно, скоро ще разберем- ако концертът е менте, самите Мейдън ще го отменят- Род е железен в това отношение. Засега обаче, въпреки странностите, този концерт седи на сайта.На това разчитам и аз честно казано. |