![]() |
|
Оферта за тениската от Трансилвания - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Оферта за тениската от Трансилвания (/showthread.php?tid=546) Pages:
1
2
|
Оферта за тениската от Трансилвания - stiff - 17th August 2010 Ако някой има размер XL и иска да се раздели с тениската си от Трансилвания /ивент ти шърт/, имам оферта от един американец за 200 $. Моята не си я давам, но пък може някой от вас да реши да си я продаде. Само казвам. Оферта за тениската от Трансилвания - jimiianev - 17th August 2010 stiff Wrote:Ако някой има размер XL и иска да се раздели с тениската си от Трансилвания /ивент ти шърт/, имам оферта от един американец за 200 $. Да добави още 6666666 долара и да взима мойта, тамън е изпрана! Дали се сеща!?! Оферта за тениската от Трансилвания - mickthomson - 18th August 2010 Моята е XXL, ама не си я давам, за нищо. и аз днес получих оферти в You Tube на лични съобщения, предполагам като са видели клипчетата, че съм бил там. ама им отбих мераците. взех си 1 Ивент Шърт, и не си я давам. п.с: Stiff, не си ли пуснал точно ти в eBay, офертата с тази тениска? поне днес на обяд беше само 1 оферта, с Ивент шърт от Трансилвания. Оферта за тениската от Трансилвания - stiff - 18th August 2010 Да, Нико ми взе една L, а после взех пари назаем за още една, но М. Смятам с парите да си закупя най-после желаната кутия с четири винила Best Of The Beast. И получих оферта за XL, затова пуснах съобщение тук, ако някой си е взел две или просто е склонен. Не са малко пари. Оферта за тениската от Трансилвания - mickthomson - 18th August 2010 ясно. еми, ако някой се навие, ще спечели малко пари. ама както казах, моята не си я давам
Оферта за тениската от Трансилвания - Morticia Dickinson - 18th August 2010 А каква е вероятността да пуснат тази тениска на сайта на Мейдън? Обикновенно и там пускат Ивент Шъртите, след турнетата или бъркам. Оферта за тениската от Трансилвания - Dr. Feelgood - 18th August 2010 Най-вероятно ще ги пуснат, но както ме светна Стифф по въпроса, тениските, които са в официалния магазин не са точно същите. Обикновено нямат дата на гърба, а може и други неща да липсват. Направих си труда да прегледам картинките на всички ивент тениски в магазина и наистина, на никоя от тях няма дата. Оферта за тениската от Трансилвания - stiff - 18th August 2010 Вероятността е 100%. Скоро ще я пуснат. Но както с всички ивент шърти, няма да е съвсем същата. Ще липсва датата. Така че каквото си купил на място е наистина уникално. Затова и струва толкова пари. Оферта за тениската от Трансилвания - Morticia Dickinson - 18th August 2010 Ех.....да бяхме взели още една....Вече ще го знам това. Оферта за тениската от Трансилвания - Кико - 18th August 2010 Стиф,предупреждавай бе! Знаеш ли к'ва балканска търговия щяхме да врътнем!Наше село щеше да изкупи целио щанд и после що пара щехме да набараме...направо нямаше да има нужда да вАрим компотьо за зимнина! Сега,щот си недоситлив,пак ще триебве да праим туршия! |