Iron Maiden Bulgaria Forum
Наближава IRON MAIDEN Day ! - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Наближава IRON MAIDEN Day ! (/showthread.php?tid=725)Наближава IRON MAIDEN Day ! - Dragontear - 15th April 2013

BGTSC и IRON MAIDEN BULGARIA ви канят на уникалното честване на световния IRON MAIDEN Day.

За пета поредна година на 21 април ще бъде отпразнуван световния ден на IRON MAIDEN и техните феновете. След премиерата на филма FLIGHT 666 и първото честване през 2009 година датата е с култово място в сърцата на феновете на британските идоли. Българският фен клуб на групата ще почете отново този ден, този път в столичния Бар Rock It в компанията на трибют бандата DREAMHUNT и под шума на раздадените в тематична томбола подаръци.

DREMHUNT е една от най-добрите групи изпълняваща песни на IRON MAIDEN, като специално за вечерта са подготвили програма включваща едни от най-големите им хитове.

В томбола ще бъдат разиграни подаръци осигурени от организаторите и нашите приятели от Eventim. Тегленето ще започне малко след шоуто на DREAMHUNT като както сигурно се досещате голямата награда ще бъде изтеглена 2 минути преди полунощ .

Ето и някои от наградите които може да спечелите:
- Билет за шоуто на IRON MAIDEN в Румъния;
- DVD MAIDEN ENGLAND;
- CD MAIDEN ENGLAND;
- Fаn Club T-SHIRT;
- CD - изненада

Вратите на бара ще се отворят в 19:00 часа. Бандата ще излезе на сцената в 21.00 часа, а входа ще е само 5 лева, а за доброто настроение на всички ще се грижи и диджея на клуба.

[Image: Maiden-Day-poster.jpg]