Iron Maiden Bulgaria Forum
IRON MAIDEN с нов албум през 2014? - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: IRON MAIDEN с нов албум през 2014? (/showthread.php?tid=728)IRON MAIDEN с нов албум през 2014? - Dragontear - 23rd April 2013

Bruce Dickinson наскоро е дал интервю за шведския сайт Talarforum, относно кариерата си като предприемач и бизнес мотиватор. Най-интересната част за нас феновете на IRON MAIDEN е в последните няколко реда на интервюто.

Цялото интервю обяснява как да поемате отговорности, когато се захващате със собствен бизнес и да не се криете, докато други вършат работата вместо вас. Интервюто е доста интересно, но не точно това ни интересува в момента. (Ако разбирате шведски можете да го прочетете тук)

Сега към нашата част: След като Bruce разказва как е похарчил последните си 10 паунда за рок концерт и няколко бири, което от своя страна довело до запознанството му с хора, които го въвели в рок културата и по-късно до кариерата му в Maiden. Историята завършва със следния параграф:

„Феновете на Iron Maiden трябва да са много щастливи. Освен предстоящото турне, групата има планове да запише нов студио албум. Ако всичко върви по график, той ще излезне през 2014". [Image: IRON_MAIDEN_2011_picture.jpg]


IRON MAIDEN с нов албум през 2014? - Leviatan - 23rd April 2013

Ха...не знам защо толкова се изненадах, все си мислих че първо ще излезе нов самостоятелен албум на Брус преди един нов Мейдън...но ще дерзаем с тази новина!


IRON MAIDEN с нов албум през 2014? - Falkone - 23rd April 2013

Тия дни си мислех за същото. Досега не са минавали повече от 3 години без студиен албум. Този път ще са 4. Затова беше време.
Smile


IRON MAIDEN с нов албум през 2014? - Morticia Dickinson - 23rd April 2013

Той на Брус не му пречи да издаде солов, както разбрахме от концерта на British Lion, очаквани още един албум и още едно турне по САЩ догодина


IRON MAIDEN с нов албум през 2014? - guberman - 23rd April 2013

Falkone Wrote:Тия дни си мислех за същото. Досега не са минавали повече от 3 години без студиен албум. Този път ще са 4. Затова беше време.
Smile

Нещо си се пообъркал,между AMOLAD(2006) & TFF(2010) са си 4 годинки.Така,че това е новата тенденция....


IRON MAIDEN с нов албум през 2014? - Falkone - 25th April 2013

Верно
какво съм смятал не знам