Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14.03.2007 - IRON MAIDEN [Белград]
Днес се навършва една година от този ден - денят в който аз ги видях - видях MAIDEN! Видях най-великите! Само като се сетя, че преди 1 година в момента седях там, в залата и ги чаках да излязат всеки момент, ме полазват тръпки! После зазвуча "Different World" и аз тотално вече не знаех къде съм! Толкова години чакане, толкова мечти, и накрая те бяха пред мен, само на няколко метра! Ако трябва да съм честнен обаче кефа при пътвите три песни не беше чак толкова голям, защото чаках това за което бях мечтал цял живот - КЛАСИКИТЕ! И ето, те зазвучаха! Аз чувах на живо "The Number Of The Beast", "The Trooper", "Iron Maiden"... Истина ли беше? Наистина ли бях там или сънувах? Наистина ли чувах гласа на Брус и то не от колонките на компа или на уретбата? .............
.......... Концерта свърши, но аз нямах идея къде съм... Въобще не осъзнавах какво се е случило! Седях там, пиех си водата и си мислех... Или по-скоро само седях, неадекватен и чужд от всичко земно!
Със сигурност този ден би имал потенциала да бъде определен за най-великия от живота ми досега, ако не се беше случило нещо много неприятно! Сутринта, щом се прибрах в София, разбрах, че баба ми е починала! А аз наистина много я обичах, и продължавам да я обичам, въпреки че вече я няма! Но поради това стечение на обстоятелствата винаги свързвам тези две събития, и сещайки се за този концерт няма как да пропусна и другото и някак радостта малко или много се помрачава...
Но в момента гледам да мисля за това, което се случи на 14.03, а не за това, което стана на 15! А то беше наистина забележително, и може да се опише в 2 думи, макар че самото усещане никой не би могъл да го опише - то трябва да се изпита!
А думите са 2 простички думи от по 4 и 6 букви, които обаче взети заедно значат много - IRON MAIDEN!

Предполагам, че има и други членове на форума, които са били в Белгард и именно тогава са почувстали за пръв път в пълна степен какво точно означава IRON MAIDEN!
И не виждам по-подходящо време и те да разкажат за това, от днешния ден!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
:rockdevil::rockdevil: Наистина беше невероятно въпреки отвратителната и почти фатална организация на сърбежите... след 11 години чакане ги видях пак

и беше толкова невероятно, че след концерта ми трябваха около 2 часа да се отлепя от оградата и да си събера мислите.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)