Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN И RAMMSTEIN НА SONISPHERE FESTIVAL
Morticia Dickinson Wrote:Мама му стара, коя е трета група на турското издание?

Manga! :eusa_shhh:

Big GrinBig GrinBig Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Хаха те ли са 3-те хедлайнъри? Big Grin
Reply
Е... Не се ли подразбира?! :eusa_think:

Big Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Днес преди обяд бяха обявени над 10 нови групи за английското издание на Sonisphere Festival, включително и групата обявена като special guests преди концерта на Maiden. Изборът на тази група е меко казано странен и до колко е специална не знам, но изборът на организаторите падна върху... Pendulum. От останалите обявени групи, внимание заслужават: Lacuna Coil, Alice In Chains, Europe, Evile, Municipal Waste.
Reply
http://katehizis.com/news/shNews.php?id=14978&

ЗАЩООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО????

П.П: Пожелавам на Рони скорошно оздравяване и много успехи.Разбирам,че не е в състояние да изнася концерти,но въпреки това ми е трудно да приема мисълта,че е отпаднал концертът.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Ами за съжаление, това е положението. Важното е Дио да се оправи във възможно най-голяма степен. Той вече пусна декларация, че ще има още много концерти да изнася. Дано!

Сега ще чакаме да видим коя ще е новата група, която ще включат. Лично аз много искам да видя BFMV, но на 22 юни имат концерт в Хамбург. Confusedad:
Като фаворит се очертават Volbeat, но ще видим. Честно казано искам новото попълнение да не е trash metal група. Малко в повече ще ми дойде. Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)