Threads: 446
Country:
Отврат е....
Но Стиф кажи какво мислиш за заглавията на песните ..? какво ти е мнението
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 23
stiff Wrote:Мисля, че бях чел, че смятат да използват Дерек Ригс за артуърка на новия албум, но като нищо може да са променили решението си. На мен лично, това "нещо" не ми харесва.
И аз имам някакъв такъв бегъл спомен, че обмислят да използват отново услугите на Дерек Ригс. Честно казано си мислех за това последните два дни и се чудех дали просто не си въобразявам.
Явно, че изчадието не намира много подкрепа сред нас.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 18
Последната картинка ми прилича на Aces High Eddie Outta Space
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 9
Дано е Дерек Ригс, че тез може да не са хубави, но ако поверат работата на онзи французин ще се чудим дали обложката е на Maiden или на Gamma Ray
Threads: 1
Оу, приликата е доста голяма-визирам първата картинка и Не-Едито..залагам 20лв. че това е художника..а последната ми е адски позната отнякъде:blink:
Threads: 27
Dragontear Wrote:Отврат е....
Но Стиф кажи какво мислиш за заглавията на песните ..? какво ти е мнението
Никакво към момента... "Hooks In You" или "Wildest Dreams" също не бяха великолепни заглавия, но "Murky Space Race" ми идва леко в повече. От друга страна, не се съмнявам, че албумът ще е супер як в музикално отношение.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 18
Да и на мен въпорсният Space Race ещо не ми харесва.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 446
Country:
Всъщност да се върнем малко към обложката
незнам какви точно са отношенията на Мейдън с Дерек Ригс, но вчера като сърфирах из нета реших да проверя неговия сайт
и и останах изненадан като цъкнах за да видя работите му за Мaiden
http://derekriggs.com/
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 0
Dragontear Wrote:Всъщност да се върнем малко към обложката
незнам какви точно са отношенията на Мейдън с Дерек Ригс, но вчера като сърфирах из нета реших да проверя неговия сайт
Ей,ей,голяма война се води май.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Threads: 27
Dragontear Wrote:Всъщност да се върнем малко към обложката
Това е отпреди няколко месеца. Май стана заради това, че се беше опитал да освежи старите кавъри без разрешение.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]