Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
хах, доста нетипично за Мейдън

а тук http://www.last.fm/music/Iron+Maiden , в някой от коментарите, пишат че са свирили и Bring Your Daughter...To The Slaughter.......... дооста странно. промените били, съответно Wrathchild, Dance Of Death and Bring Your Daughter...To The Slaughter, които заместили Brighter Than A Thousand Suns, Paschendale and Wildest Dreams. така че нищо чудно, да гледаме 2 пъти Мейдън с 2 различни сет-а :rockdevil:, пък в 1 да се надяваме и за Трансилвания
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Наистина ще е яко да изсвирят Трансилвания, но хич не ми се вярва. По скоро ще я пуснат като интро. Все пак е инструментал и чичо Брус няма работа на сцената, така че едва ли ще я свирят.
Reply
По повод на Bring Your Daughter..., наистина е имало такава информация, но малко по-късно: "Sorry. They lied about Bring Your Daughter...To The Slaughter. Wildest Dream was kept."
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Дали промяната не е предизвикана от някакъв проблем ,който Нико е имал на 4:18 ,където ми се струва ,че ВЕЛИКИЯ Брус спасява цялата песен? Съмнява ме ,но все пак кой знае ...

http://www.youtube.com/watch?v=ok5CGm577...re=channel

Това Марлинче доста добър Boot има ,жалко,че не е на целия концерт,а само на 5-6 песни.
Reply
Dragontear Wrote:Хмммм и аз проверих и наистина се посочва този сет в официалния FC форум

Доста интересно..

Дано пък успеем да видим 2 различни сетлиста в Унгария и Румъния

Това ще е ВЕЛИКО!!!!:blink::edtroop:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Става все по-велико!

Макар че за нищо на света не бих заменил Paschendale.Тя ми е топ песента от Танца,но пък ако я чуя в Будапеща,няма да имам против да чуя и самия танц в Румъния и обратното.

UP THE IRONS!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Blue_Avalanche Wrote:Дали промяната не е предизвикана от някакъв проблем ,който Нико е имал на 4:18 ,където ми се струва ,че ВЕЛИКИЯ Брус спасява цялата песен? Съмнява ме ,но все пак кой знае ...

Е, технически проблеми се случват. Аз съм на мнение, че това въртене на песните е било планувано, защото както за Paschendale, така и за Dance Of Death си има специален фон/завеса. Такова нещо не може се подготви ей така.

А иначе, аз ще съм щастлив, ако разнообразяват сетлиста честичко, въпреки че не им е в стила. Този въпрос с разнообразните сетлисти е много щекотлив. Всеки фен, който посещава повече концерти на любима група, а не е случайно попаднал, иска да слуша, колкото се може повече песни. И това, групата да обяви преди начало на турне, че ще прави промени всяка вечер си е опасно за самите тях, защото както феновете се кефят, когато чуят някоя рядко свирена песен, така и същите фенове веднага започват да негодуват, ако да речем в две поредни вечери сета е един и същ.
Според мен като цяло трябва да се правят промени, още повече, че сега на секундата се разбира какъв е сета и я няма изненадата от преди ерата на Интернет, когато всичко се е разбирало по време на концерта. Сега, държа да отбележа, че има групи, като за мен еталона за това са Maiden и AC/DC, които почти не си барат сетовете, но пък до такава степен са изпипали всичко, че просто ти доставя неимоверна наслада и просто те те премазват със своя професионализъм по време на концертите си.

Всичко е въпрос на избор на самата група. Няма една истина. Има ползи, както от единия, така и от другия подход, стига да са направени както си трябва.

Както си мислех, че евентуалните първи промени ще са чак за концерта в Дъблин и до тогава няма какво толкова да се случи, така сега чакам утрешния концерт с голямо нетърпение, за да получим нова информация около цялата ситуация. Smile

UP THE IRONS!
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Аз съм бил на един техен концерт, но и според мен разнообразието е добра идея. Все пак има някой от постоянните хитове в сета. А новата песен доста ми харесва, въпреки че е някак доста различна за Майдън. Но като се заслушах усетих че просто са вкарали иновации. Песента е малко по-хард рок според мен. Smile
Reply
12 юни 2010 San Antonio, TX

1. The Wicker Man
2. Ghost Of The Navigator
3. Wrathchild
4. El Dorado
5. Paschendale
6. The Reincarnation Of Benjamin Breeg
7. These Colours Don't Run
8. Blood Brothers
9. Wildest Dreams
10. No More Lies
11. Brave New World
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden
14. Number Of The Beast
15. Hallowed Be Thy Name
16. Running Free

OK. Явно, че Paschendale и Dance of Death ще се въртят. Но BTATS отсъства за втори поред концерт.
Reply
Така преди няколко дни бях видяла нещо странно, и разбира се тогаваа Нико не ми повярва, защото нещото бе изчезнало, но ето за какво говоря.

[Image: maidenjklo.jpg]

И така какво се оказва, в крайна смтека МОЖЕ да се купят билети и от друго място, а именно още 3 града из Румъния!.

[Image: kartae.jpg]

Демек промоутъра, гледа само как да вземе повече пари от нас. Защото той изрично каза, че други места за проджабата на билети НЯМА. Е да, ама като цъкнеш на Румънската страница на сайтът за билетите, ти показва това, а като натиснеш английската това изчезва. ..Ха да го видиме сега!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)