Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
накой знае ли какъв ще бъде сет-листа за концертите през 2011? Дали ще е същият като за 2010?
Reply
pkk_eddie Wrote:накой знае ли какъв ще бъде сет-листа за концертите през 2011? Дали ще е същият като за 2010?

няма да е същият. не се знае какъв ще е още.

на останалите с придобивките-честито!
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
1 ден с Мейдън, Слипкнот, Годскам и Ин Флеймс не бих отказал Smile
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Аз със Maiden,Judas и Motorhead!!!Както имаше миналата година голяма четворка на траша би било още по-чудесно ако има и голяма четворка на Бритиш Хеви Метъла,тези групи + Def Leppard!!! Smile
Reply
OK. Пак малко офф-топик от мен от темата за Турнето на Мейдън... Трябва ни отделна тема за Фестивала. Smile

Целия юни месец за Judas е зает с концерти през 2-3 дни, така че не виждам как ще станат част от пътуващия фестивал Sonisphere. Евентуално за датите през юли, което нас не ни грее, конкретно за този фестивал. Не казвам, че няма да дойдат Wink

Иначе, след обявяването на Motorhead за Полша си мисля, че те на 85% ще са тук. Така че с голяма сигурност може да се твърди на този етап, че Maiden, Slipknot и Mоtorhead ще са тук.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Dr. Feelgood Wrote:... Така че с голяма сигурност може да се твърди на този етап, че Maiden, Slipknot и Mоtorhead ще са тук.

Което поне за мен, е доста добра комбинация Smile
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
офф 1 - Охх и ти като Нико си инат, е Judas обявиха дата за швейцарското Sonisphere, така че шанса да дойдат тук за Сонито е колкото на Каварна, вече. За тях в момента се води яка битка, защото ще лапнат бая хора.

Ахаха някакъв слух витае, много забавен не знам до колко е вярно де, но казаха ми, че Manowar са искали да са хедлайнъри тук, вместо Мейдън Big Grin. АХахах не знам колко е вярно, но беше (и още еWink адски смешно.

Офф 2 - Та сега се сетих нещо. Снощи четох репортажа на Ози от Катехизис за Белградския концерт и там пишеше нещо, което ме накара да се замисля. Бях ме каза ли, че това знаме ще се вее винаги от първият ред на всички концерти, които посетим. Е, и се замислих...че до сега, се е развяло на всички концерти, които сме организирали. Атина 08 - макар, че не издържах на първия ред много, много...го развях и ни заснеха от екипа на Мейдън. Белград 09 - там бе през цялото време. Унгария 10 - до първата песен го развявах ме гордо от 2-рия ред. Клуж 10 - по-късно се по появих, но знамето пак се развяваше! Айде да ги обябяват тук за да го развеем още веднъж!
Reply
Morticia Dickinson Wrote:офф 1 - Охх и ти като Нико си инат, е Judas обявиха дата за швейцарското Sonisphere, така че шанса да дойдат тук за Сонито е колкото на Каварна, вече. За тях в момента се води яка битка, защото ще лапнат бая хора.

Ахаха някакъв слух витае, много забавен не знам до колко е вярно де, но казаха ми, че Manowar са искали да са хедлайнъри тук, вместо Мейдън Big Grin. АХахах не знам колко е вярно, но беше (и още еWink адски смешно.

Офф 2 - Та сега се сетих нещо. Снощи четох репортажа на Ози от Катехизис за Белградския концерт и там пишеше нещо, което ме накара да се замисля. Бях ме каза ли, че това знаме ще се вее винаги от първият ред на всички концерти, които посетим. Е, и се замислих...че до сега, се е развяло на всички концерти, които сме организирали. Атина 08 - макар, че не издържах на първия ред много, много...го развях и ни заснеха от екипа на Мейдън. Белград 09 - там бе през цялото време. Унгария 10 - до първата песен го развявах ме гордо от 2-рия ред. Клуж 10 - по-късно се по появих, но знамето пак се развяваше! Айде да ги обябяват тук за да го развеем още веднъж!

Относно Judas. Ако забелязахте, те ще свирят не в деня на Sonisphere в Швейцария, а предния ден (миналата година пак имаше концерти там в деня преди фестивала като се водеше някакво pre-party). Така, че хем ще са на Сонисфиър, ама не съвсем. И пак казвам, че едва ли ще са на Сонито тук, защото просто програмата и местоположението на концертите им не го позволява. Това го казвам с идеята, че Сонито тук ще е в периода 10-24 юни. Ако го преместят за друг период, да речем края на юни, някъде около концерта им в Сърбия, може и да се озоват на фестивалната сцена и тук. Е, може и да не се окажа прав, просто се опитвам да разсъждавам логично. Smile

Мда, определено се бият много сериозно кой да ги извика и няма как. Само заради Уайтснейк ще дойдат 8-10 хиляди... И може пак да има чудещи се защо Уайтснейк ще свирят първи, както през 2008. Big Grin

А иначе този слух... може само да ме разсмее. И го направи Big Grin

А за знамето, то, ако тук не го развеем... Big GrinBig GrinBig Grin Иначе, по-добре да пускаме кепенцата на фен клуба и да ходим на вр. Ботев да ринем сняг Big Grin

П.С. Морти, ако ти се занимава прехвърли всички офф-топик коментари в отделна тема Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Гер тук ще се вее от първа линия при това ЦЯЛ КОНЦЕРТ! Айде вече да го обявяват,че не се издържа.
[Image: icebruce.jpg]
Reply
IRON MAIDEN ще бъдат хедлайнъри на италианския Sonisphere Festival. Според официалният сайт групата ще свири на 25 юни със специални гости Slipknot. Други групи, които ще вземат участие са Linkin Park, Motorhead, Rob Zombie, Mastodon, Parkway Drive, Alter Bridge, The Cult и Guano Apes.

[Image: sonisphere960.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)