Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Най-НЕлюбимата ви обложка на Maiden
Моята естествено е DoD. Гадно ми е да я гледам даже. Срам и ужас. Следващата ми по нелюбимост е Virtual XI и накрая FoTD.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Dance Of Death и Virtual XI. По принцип на денса ако ги нямаше тия странни субекти около Еди би била яка обложка.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Странните обекти са ми като от някаква игра..честно да ви кажа ми напомня Симс или там каквото беше.Просто трудно я понасям тази обложка сутрин като стана и ми се набие в полезрението албума Big Grin
Reply
Dance of death & Virtual XI
Мене на "танца" и вътрешната част на обложката не ми харесва,Брус е облечен с онея гадни тежки кожи и прилича на застаряващ рокер на Беркрок.Въобще към целия албум имам дявослки противоречиви чувства.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Dance of death определено.. много е грозна.. макар че Еди там си го бива, ама.. кххх..
иначе Фиъра защо не те кефи О.О Мен пък ми е сред най-любимите?
Reply
The beasT Wrote:иначе Фиъра защо не те кефи О.О Мен пък ми е сред най-любимите?

Не ми хареса още, когато излезе. Мелвин Грант не може да стъпи и на малкото пръстче на Дерек Ригс, според мене, обаче понеже и Дерек почна да рисува с компютри, неговите последни неща също не ме кефят много. Изобщо, от 90-та насам, с някои малки изключения артуъркът на Maiden спада като качество.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Reply
[Image: f_monkheadm_37dbd8f.jpg]

Така изглежда по-добре. Все още не ми е много ясно, защо е трябвало да добавят онези другите субекти. Но това вече мяй сме го обсъждали някъде...
Reply
На мен най не любимата ми e No Prayer for The Dying ...

Имам някакъв сантимент към X-Factor и Virtual XI защото точно в този период се зарибявах по Мейдън. Обложките ми бяха много любими

Дори и Dance of death go обичам

Но No Prayer for The Dying така и не го приех
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
stiff Wrote:[Image: f_monkheadm_37dbd8f.jpg]

Така изглежда по-добре. Все още не ми е много ясно, защо е трябвало да добавят онези другите субекти. Но това вече мяй сме го обсъждали някъде...

определено е по- добре.. и все пак можеше и да е още по- добре...
"...and with strange aeons even death may die..."
Reply
Моята най-нелюбима обложка определено е на THE X FACTOR. Изглежда ми толкова отблъскваща, че всеки път като я погледна и ме присвива стомаха...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)