Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN с нов албум през 2014?
#1
Bruce Dickinson наскоро е дал интервю за шведския сайт Talarforum, относно кариерата си като предприемач и бизнес мотиватор. Най-интересната част за нас феновете на IRON MAIDEN е в последните няколко реда на интервюто.

Цялото интервю обяснява как да поемате отговорности, когато се захващате със собствен бизнес и да не се криете, докато други вършат работата вместо вас. Интервюто е доста интересно, но не точно това ни интересува в момента. (Ако разбирате шведски можете да го прочетете тук)

Сега към нашата част: След като Bruce разказва как е похарчил последните си 10 паунда за рок концерт и няколко бири, което от своя страна довело до запознанството му с хора, които го въвели в рок културата и по-късно до кариерата му в Maiden. Историята завършва със следния параграф:

„Феновете на Iron Maiden трябва да са много щастливи. Освен предстоящото турне, групата има планове да запише нов студио албум. Ако всичко върви по график, той ще излезне през 2014". [Image: IRON_MAIDEN_2011_picture.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#2
Ха...не знам защо толкова се изненадах, все си мислих че първо ще излезе нов самостоятелен албум на Брус преди един нов Мейдън...но ще дерзаем с тази новина!
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
#3
Тия дни си мислех за същото. Досега не са минавали повече от 3 години без студиен албум. Този път ще са 4. Затова беше време.
Smile
Reply
#4
Той на Брус не му пречи да издаде солов, както разбрахме от концерта на British Lion, очаквани още един албум и още едно турне по САЩ догодина
Reply
#5
Falkone Wrote:Тия дни си мислех за същото. Досега не са минавали повече от 3 години без студиен албум. Този път ще са 4. Затова беше време.
Smile

Нещо си се пообъркал,между AMOLAD(2006) & TFF(2010) са си 4 годинки.Така,че това е новата тенденция....
Reply
#6
Верно
какво съм смятал не знам
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)